2777
2789

من چند تا فال از همین اینستا گرامیا گرفتم کلیم هزینه کردم یکیشون گفت خیلی طول میکشه تا به کسی که دوست دارم برسم مدت بیشتر دو سال یکیشونم گفت اصلا بهم نمیرسیم و رابطمون تموم میشه میخوام بدونم که چقد میشه رو اینا اعتماد کرد 

یه چیز دیگه اینه که ما رفتیم پیشه ۴تا ملا دوتا از ملاها گفت که ما ازدواجمون خیلی خیلی خوبه و برا همیشه کنار هم میمونیم دوتاشونم گفت ما باهم سازگاری نداریم ستارمون جفت نیست 

نمیدونم چیکار کنم کدوم راست میگه کدوم دروغ تورخدا شما راهنماییم کنید

من به فال و این چیزا زیاد اعتقاد ندارم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزدلم، طبق تجربه خودم و اطرافیان ۹۵ درصد این افراد شیاد و دروغگو هستن و اون پنج درصد هم که واقعا اینکاره ان و کارشون درسته سخت در دسترس قرار میگیرن

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤

هیچکدوم راست نمیگن 

من خودم فالگیرم 

ولی ما صرفا روی یه سری خط و خطوط و اشکال و کارت یه سری احتمالات رو میدیم 

در ثانی تقدیر قابلیت تغییر داره با اعمالمون

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
هیچکدوم راست نمیگن  من خودم فالگیرم  ولی ما صرفا روی یه سری خط و خطوط و اشکال و کارت یه ...

وای قوربونت برم که اینقد صادقانه گفتی مرسی فدات شم  یکمی دلم اروم گرفت 

وای قوربونت برم که اینقد صادقانه گفتی مرسی فدات شم  یکمی دلم اروم گرفت

به فال به چشم یه سرگرمی فقط نگاه کن 

مخصوصا تو اینستا و ناشناس

به فال به چشم یه سرگرمی فقط نگاه کن  مخصوصا تو اینستا و ناشناس

عزیزم ی سوال ایا درسته من برای شناخت ی ادم برای ازدواج سرکتاب باز کنم ؟ چیزایی ک درموردش میگه ی جورایی درسته ولی بازم میترسم ب نظرت چقدر قابل اعتماده؟

ان شا الله ب هررکی دوست داری برسی

من خودم ک با نماز شب و دعا و قران و صحبت با خدا سعی میکنم خودمو اروم کنم 

سعی میکنم انرژی های منفی اطرافم رو از بین ببرم 

عزیزم ی سوال ایا درسته من برای شناخت ی ادم برای ازدواج سرکتاب باز کنم ؟ چیزایی ک درموردش میگه ی جورا ...

منم رفتم پیشه یه ملا دقیقا چیزایی که درموردش میگفت درست بودن و گفت ازدواجتون عالللیه حتی میوفتی سر زبونه مردم 

اما رفتم پیشه یکی دیگه اونم باز نشونه هاش درست بودن و گفت ازدواجتون خوب نیست

به نظرم خودت طرفتو بشناس با این چیزا فقط ذهنتو بهم میریزی

عزیزم ی سوال ایا درسته من برای شناخت ی ادم برای ازدواج سرکتاب باز کنم ؟ چیزایی ک درموردش میگه ی جورا ...

۵۰درصد 

نگاه گلم ما ادم ها موجودات غیر قابل پیش بینی هستیم 

در ثانی خداوند میگه در جایی ک عقل میتونه پاسخگو باشه استخاره جواب نمیده حالا فال و سر کتاب و....بماند 

فال سر کتاب ی لذت و سرگرمیه و تمام 

فقط توصیه من به شما اینه هشدارهای فال رو جدی بگیرید 

هیچ کس از اینده و ذات کسی خبر نداره غیر از خدا 

منم رفتم پیشه یه ملا دقیقا چیزایی که درموردش میگفت درست بودن و گفت ازدواجتون عالللیه حتی میوفتی سر ز ...

اخه شناخت ادما هم سخت شده . من پیش دو نفر رفتم گفت ک خوب نیس 

نمیدونم والا 

ب نظر خودت حرف کدومشون درست تر بود؟