2777
2789

واقعا پیشمونم 

وضعیت مالی همسرم متوسطه 

الان در حال ساخت خونه و حقوق سه ماه هم هنوز بهش ندادند 

و بنده خدا از پولی که داشت چند وقت پیش برای من انگشتر خرید

امشب سر قرعه کشی بود تو جمع خانواده خودم

گفتم منم تو قرعه کشی شرکت کنم به نیت فلان گوشی موبایل به شوخی 🙁

بعد متوجه شدم نباید جلو شوهرم اینو میگرفتم مثلا با خودش فکر میکرد که من‌نتونستم بخرم و غرورش لطمه دار بشه و بهش بربخوره 

اصلا این از‌‌من بعید بود

چون یه بارم‌گفت بگیرم خودم نذاشتم گوشیم خوبه فقط دوربین بی کیفیت نمیتونم باهاش عکس بگیرم فقط از این ناراضی ام

هم‌هزینه واجب تر داشتیم 

هر وقت داشته باشه کم نمیذاره از هیچی

حالا رفته ولی عذاب وجدان گرفتم

چطور جمعش کنم؟؟؟

الان وقت شب بخیره چه پیام خوبی بهش بدم که امشب رو ببره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دیگه ب روت نیار اگه حرفی زد بگو اهان اونو شوخی کردم من میدونم شما ی وقتش بهترین رو برام میخری

اون به روم‌نیاورد منم یکم‌جمعش کردم 

میخوام غیر مستقیم میخوام بگم 

انقد سخت نگیر.حالا مشکلی نداره .اگر گفت چیزی گفت بگو هزینه های واجب رو داری میدی گوشی ضروری نیست گفتم با اون پول بخرم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من‌همیشه سعی کردم و میکنم که همه جوره احترامش رو نگهدارم و... ولی خیلی عصبانی شدم این حرفو زدم 

چیزی نگو 

اگه به روت اورد اونوقت یه چیزی میگی

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
انقد سخت نگیر.حالا مشکلی نداره .اگر گفت چیزی گفت بگو هزینه های واجب رو داری میدی گوشی ضروری نیست گفت ...

گفتم شوخی کردم اینا

بعد میدونم نمیگه 

ممکنه الان بره بخره وقتی پول دستش اومد 

الان نمیدونم چه جمله غیر مستقیم بگم 

اشکال نداره بهش بگو از اون حرفی که زدی منظوری نداشتی

نه بگه بدتره ممکنه اصلا هیچ برداشتی نداشته .اینجوری کلا حساس میشه به هر حرفی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷