2777
2789

شده تا حالا به خاطر تصمیم گیری همسرتون از لحاظ مالی توی سختی و کمبود بیفتید . مثلا یک معامله مالی بزرگ و پرریسک یا گرفتن وام زیاد یا خرید خونه یا خدای نکرده ورشکستگی .

اینطور مواقع وقتی کمبود ها رو می بینید چقدر همسرتون رو مقصر می بینید ؟ آیا روی علاقه و رفتارتون تاثیر گذاشته ؟لطفا واقع بینانه جواب بدید . اینکه زن و شوهر شریک روزای سخت هم هستند رو همه می دونیم . 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
همسرم رو مقصر نمی دونم و رفتارم هیچ فرقی با قبل نداره
2
14%
همسرم رو مقصر می دونم ، ولی بیشتر هوای همسرم رو دارم.
4
28%
همسرم رو مقصر میدونم و این موضوع رو به روش میارم
4
28%
همسرم رو مقصر میدونم ولی به روش نمیارم
4
28%
این نیز بگذرد....

دو سال قبل توی یه پروژه همسرم یک میلیارد ضرر کردیم ‌‌بدهکار شدیم

خیلی بهم ریختم ولی خب میدونستم الحمدلله میتونیم کار کنیم 

روی رابطه عاطفی مون تاثیر نداشت ولی جفتمون بهم ریختیم 

ولی خودم‌رو میشناسم اگر مدام در معرض نداری باشم و همسرم با تصمیم های نابجا در این امر دخیل باشند مهرم کم میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال فهمیدم جایی که همسرم میگفت ضرر کرده پارسال ماهی ده و خورده ای میگرفته. و من زایمان کردم دریغ از یه کادوی صد هزار تومنی . بهش میگفتم می گفت ندارم. دستش رو شد برام.

دو سال قبل توی یه پروژه همسرم یک میلیارد ضرر کردیم ‌‌بدهکار شدیم خیلی بهم ریختم ولی خب میدونستم الح ...

چقدر سخت . خدا رو شکر که تونستید جبران کنید . توی اون زمان در مورد موقعیتی که داشتید با همسرتون چقدر حرف می زدید ؟

این نیز بگذرد....
چقدر سخت . خدا رو شکر که تونستید جبران کنید . توی اون زمان در مورد موقعیتی که داشتید با همسرتون چقدر ...

زیاد 

گفتگو باعث میشه آدم روابط بهتری داشته باشه

[QUOTE=187186680]اون پول رو چکار می کرده ؟ [/QUOTE

نمیدونم هنوز. خیلی دوست دارم بفهمم. 

البته این موضوع با رو شدن اعتیادش مشخص شد. احتمالا دود میکرده. احتمالا از سالهای قبلترم بوده چون موضوع شراکتش تو این کار از سال ۹۵ شروع شد و اولش گفت چه زندگی برات بسازم و....

بعد هر وقت سراغ گرفتم گفت نشده و ضرر کردیم و قیمت پایین زده بودیم من ساده هم باور می کردم.

چون شاغل بودم خیلی چشمم دنبالش نبود. ولی ازش نارو خوردم.

زیاد  گفتگو باعث میشه آدم روابط بهتری داشته باشه

همسرتون با اینکه در مورد ضرر مالیش باهاش حرف بزنید مشکل نداشت ؟؟ به شما در مورد جزییات کارش توضیح میداد ؟ 

این نیز بگذرد....
همسرتون با اینکه در مورد ضرر مالیش باهاش حرف بزنید مشکل نداشت ؟؟ به شما در مورد جزییات کارش توضیح می ...

ضرر مالی اش نبود

ضرر مالی مون بود

بعد ازدواج من نداریم ما داریم

[QUOTE=187186680]اون پول رو چکار می کرده ؟ [/QUOTE نمیدونم هنوز. خیلی دوست دارم بفهمم.  البته ...

یعنی هر جا همسرتون میگفت پول نیست شما خرج می کردید ؟

الآن چیکار می کنید ؟ هنوز همون قدر بهش علاقه دارید ؟

این نیز بگذرد....
یعنی هر جا همسرتون میگفت پول نیست شما خرج می کردید ؟ الآن چیکار می کنید ؟ هنوز همون قدر بهش علاقه د ...

هر وقت می رفتیم خرید وقت حساب دستشو میذاشت رو جیباش و می گفت وای لباس عوض کردم کارتمو نیوردم.منم میگفتم بیا کارت من را بگیر حساب کن. خلاصه دیدم خیلی تکرار میشه. دیگه وقتی میگفت کارت ندارم میگفتم برگردیم بیار. 

علاقهههه؟ ۹ ماهه گم و گور شده.رفته خونه باباش.

ضرر مالی اش نبود ضرر مالی مون بود بعد ازدواج من نداریم ما داریم

من‌اینو قبول ندارم . وقتی ضرر مالی برای هردو نفر هست که تصمیم گیری هم با موافقت هر دو نفر باشه . ولی وقتی یکی تصمیم می گیره و اشتباه می کنه یا وقتی توی کار به مشکل میخوره ، به خاطر اینکه شماتت نشه توضیحی نمیده خودش ما بودن بعد ازدواج رو نقض می کنه .

این نیز بگذرد....
من‌اینو قبول ندارم . وقتی ضرر مالی برای هردو نفر هست که تصمیم گیری هم با موافقت هر دو نفر باشه . ولی ...

بله

همسرم هم توضیح دادن هم با هم عارضه یابی کردیم

ایشون صادقانه گفتند