2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

1121 بازدید | 113 پست

سلام دوستان من تو مراحل طلاقم از نظر روحی و روانی خیلی داغونم از طرفی مادرمم دیووونم کرده انگار دشمن منه خودش اصرار به این ازدواج داشت خودش میدونه چقد شوهرم عوضیه بازم هی میزنه توسرم فک میکنه بچم ولی سر هرچیز الکی گیر میده سرم دادمیزنه واقعا ناراحت شدم از دستش مگه من چه گناهی کروم که اینه زندگیم تورو خدا دعا کنید اشتی کنم برگردم سر خونه زندگیم هرچی هست بی منته و کسی سرم غر نمیرنه و دخالت نمیکنه 

ممنون میشم دعا کنید برم سرخونه زندگی خودم و اشتی کنم بین بد و بدترم خستم خیلی دلم گرفته 😔

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم الهی به حق این ماه عزیز بری سر خونه زندگیت عزیزم بنظرمن خودت پیش قدم شو و تو مراحل مشاوره اشتی کن بگو من همسرمو میخام فقط این مشکلاتو حل کنه من باهاشم

بخدا همسر بد از منت مادر پدر خوده ادم بهتره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
چرا مستقل نمیشی!؟

نمیذارن واقعا گیر کردم موندم چکار کنم پدرم هیچی نمیگه ولی مادرم دیووونم کرده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ن ندارم

خوبه پس راحتی وگرنه جوش بچهاتو میزدی ایشالا طلاق بگیری یک مرد دیگه اشنا شی من دوستم طلاق گرفت بعد با یک دکتر ازدواج کرد الان از من زندگیش بهتره

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
ای جانم الهی به حق این ماه عزیز بری سر خونه زندگیت عزیزم بنظرمن خودت پیش قدم شو و تو مراحل مشاوره اش ...

بخدا بهتره کاملا موافقم 

ولی شوهرم دوباره ول کنه منو چکار کنم موندم بخدا بعضی وقتا میگم کاش بمیرم راحت بشم 

شایدناراحتی حرفای مادرتو بزرگ میبینی ولی اونم بایدحالتو درک کنه شرایط سختی داری خداکمکت کنه هرچی ب ص ...

اصلا درکم نمیکنه کنارم نشسته هی غر میزنه از طرفی داداشم باهام خیلی کل کل میکنه و مامانم پیاز داغشو زیاد میکنه واقعا بریدم فقط به خاطر خواهرم تحمل میکنم چون همش دلداریم میده ولی خب بازم بچست خوب درکم نمیکنه

هوووف دقیقا من برا طلاق فقط مامانم و زنداداشم سرم غر میزدن و سعی میکردن منو بفرستن سر زندگی مامانم انقدر میزد تو سرم انقد دادو بیداد ک فراری بودم جایی نداشتم برم از دستش بابامم نمیزاشت از خونه تکون بخورم طلاقم جدی بود ولی نمیدونم شوهرم و خانوادش دعام کردن چیکار کردن ک تعهد دادن برگشتم امروزم باز خواستم برم زنگ زدم مادرم فقط غرغر کرد ک وایسا سر زندگیت مردی ک کتک میزنه مگ زندگی حالیشه کی باهمچین مردی میمونه با دستای خودشون منو انداختن تو آتیش منم گفتم حال بدم بخاطر توعه همش تقصیر توعه ن زنگاشو جواب میدم ن پیم هاشو

من اینجا روزگارسگی میکشم اونا خوشبخت و ازادن با پسراش😒

چرا منو بدبخت کردی اخه مادرمن