2777
2789
عنوان

یازدهمی داریم اینجا؟

85 بازدید | 10 پست

دارم برای یه بنده خدایی نگارشش و حل میکنم چقدر سخت شده😅 اگه میشه درس ۶ رو برام فعالیت هاش و بفرستین تمرین هاش و تونستم حل کنم😄 دمتون گرم

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من یازدهمم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم اینجا بفرستم؟ 

آره خدا خیرت بده 😚🥰😘

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
من یازدهمم

فعالیت های درس ۶ و رد کن بیاد خوشگل خانوم🥰😍

فعالیت های درس ۶ و رد کن بیاد خوشگل خانوم🥰😍

رشتم هنره😂⁦❤️⁩

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
 رشتم هنره😂⁦❤️⁩

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا حفظت کنه دختر کشتی منو 😂😘

تو دروس طلایی ام نبود 😑😁😁شرمنده

دشمنت شرمنده تمرین 2 رو بده بیاد پس همین درس😂😅🙈