2777
2789
عنوان

زندگیمودوس ندارم

341 بازدید | 21 پست

شوهرم بهم اهمیت نمیده توجه نمیکنه درکم نمیکنه میره سرکار همش بعدم میادخونه غذامیخوره باگوشی بازی میکنه وفیلم میبینه ومیخوابه هیجا نمیذاره برم تنهایی بهش زنگ میزنم حوصلم سررفته میگ خب من چیکارکنم اخه این چ زندگی مزخرفی ک صب تاشب توخونه تک وتنها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل ساحل ارام باش تا مثل دریا بی قرار شوند  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من همش توی خونه ام بیرون نمیرم و خیلی تنهام با کسی هم حرف نمیزنم تازه شوهرم ندارم☹️

تو لااقل با شوهرت حرف بزن 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

منم شوهرم اصلا حرف نمیزنه باهام کلا تو تلویزیونه یعنی چرت ترین سریالا رو میبینه

بلد نیست یه کم ناز آدمو بکشه همین الان بحثمون شد باز رفته تو تیوی

یا میخوابه یا فیلم میبینه

من همش توی خونه ام بیرون نمیرم و خیلی تنهام با کسی هم حرف نمیزنم تازه شوهرم ندارم☹️ تو لااقل با شوه ...

وقتی نیستش خونه چجوری حرف بزنم مجردی زندگی میکنی؟

من علاوه بر اینا اخلاقم نداشت حق خیچگونه اظهار نظری نداشتم بی ادب و بد دهن هم بود بچه ننه هم بود خانوادشم بشدت دخالت میکردن و مادرش میخواست زندگی منم دست بگیره 

خلاصه در حال طلاقم

منم شوهرم اصلا حرف نمیزنه باهام کلا تو تلویزیونه یعنی چرت ترین سریالا رو میبینه بلد نیست یه کم ناز ...

منم اصلابلدنیس نازبکشه محبت کنه اخه این چ ادمایی گیر ماافتادن

وقتی نیستش خونه چجوری حرف بزنم مجردی زندگی میکنی؟

اها چرا خب این قدر شغلشون سخته

نه با مامان و بابام ولی بیشتر از چند کلمه اونم با مامانم حرف نمیزنم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.