2777
2789

زنعموم خيل به مادرم ظلم كرده در جواني(كتك.تهمت ،گشنگي دادن و ...)

خانواده داييم چون زنش و دختراش به مامانم حسودي ميكردن به خاطر وضع مالي خوب و زخم زبونش ميزدت و بعد فوت مادرم توي مراسمات و اينا همش ميخواستن يك جيزي بحسبونن به مادرم!

عروس عموم كه مادرم سه روز بوز فوت كوده بود سالگرد ازواج جشن گرفت و همه رو گذاشت اينستا و مارو هيدن نكرد(البتت نفهم و تازه بت دوران رسيدست و عروس همون زنعمو كه مامانمو اذيت ميكرد)

يكي از جاريام به خاطر كارايي كه كرد تا ما اذيت بشيم،به خاطر حسادتهاي بي موردش!!! به خاطر كمبودايي كه داره و نميتونه تحمل كنه كسي اونارو داره.

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر چرا اینقدر تلخن😁بعد همسرتون ناراحت نمیشه ؟

خیلی اذیتم میکنن.باعث سرد شدن رابطمون شدن.شوهرم نمیدونه ابنقد متنفرم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
یکاری کرد که زندگی من نابود بشه نمیتونم توضیح بدم  خلاصه کنم طلسم جدایی گرفت برای زندگیم و....

وای خدا از سرش نگذره

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
اهان پس دوری دوستی کن سعی کن خیلی نبینیشون 

نمیتونم.اجازه ی دوری ندارم.شوهرم نمیذارع

زنعموم خيل به مادرم ظلم كرده در جواني(كتك.تهمت ،گشنگي دادن و ...) خانواده داييم چون زنش و دختراش به ...

بزار به پای بیشعور و بی فرهنگیش چ انتظاری میشه داشت از آدمی که میدونه عزاداره اونوقت جشن میگیره

عاشق همسرم
نمیتونم.اجازه ی دوری ندارم.شوهرم نمیذارع

پس فقط‌تحمل کن بیخیال باش تو دلت صلوات بفرست صیر از همه چیز بهتره کافرا روی پیامبر چیزای نجس گوسفند میریختن سکوت میکرد 

عاشق همسرم
خیلی اذیتم میکنن.باعث سرد شدن رابطمون شدن.شوهرم نمیدونه ابنقد متنفرم

عیزم اینو باید حتما ب شوهر بگی بخدا منم عین شما انقد خواهرش اذیتم میکرد از شوهرم بدم اومده بود به شوهرم گفتم خواهرت با ان حرفاشو کاراش باعث میشه من ازت دور بشم و هرچی بعداز این پیش بیاد دست من نیست برای زندگیت دیگ نوبت توعه تلاش کنی اونم خواهرشو جم کرد دیگ جرات نکرد چیزی بگه 

واقعا رو رابطه زنوشوهر تاثیر داره 

براش مثال زدم که اگ خواهر من اینارو بهت بگه چه خالی میشی حست نسبت ب من تغییر میکنه ....

تیکر بارداری نیست .