2777
2789

هرازگاهی میبینم

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من، دیروز کلی گریه کردم با حرفای اون آقاهه😢

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
۱ونیم ظهر ۶.نیم عصر شب دقیق نمیدونم ساعت چند

۶:۲۰دقیقه غروب شبکه ۴

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

من میبینم و کلی سرچ کردم در موردش خیلی جالبه...مثلا خوندم کسایی که ملحد هستن یا به جهنم اعتقاد ندارن اصلا اونطرف آتیش و جهنمی ندیدن ...واسه همینم خیلی از دانشمندان گفتن به اونچیزی که انسان معتقد هست و در ذهنشه ...حالت بصری پیدا میکنه 

ولی همه تونل و فرد راهنما رو دیدن 

من میبینم و کلی سرچ کردم در موردش خیلی جالبه...مثلا خوندم کسایی که ملحد هستن یا به جهنم اعتقاد ندارن ...

اره منم علاقه ب این چیزا دارم

کتاب آن سوی مرگم عالیه