2777
2789
عنوان

میخام به خواستگارم بگم

477 بازدید | 23 پست

تو تاپیک قبلی هرکسی یه نظری داشتش و منم واقعیتش نه بلدم دروغ بگم نه بپیچونم و ترس اینو هم دارم فردا روزی از جایی بفهمه و سردی و تو سری خوردن به وجود بیاد

وقتی اینقدر جدی و رک تو جلسه اول بیان کرد حرفشو و میدونم خانواده و ادم درستی هستند میترسم بعدا اذیت بشم

ولی واقعیتش الان به خاطر کارم بدجور پشیمونم ای کاش هیچوقت داخل رابطه نمیرفتم که الان دست پایین رو توی این قضیه داشته باشم

چی رو بگی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه قبلا با کسی در ارتباط بودم

رابطه جنسی؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

تاپیکتو خوندم. تا نپرسیده که نباید بگی. اگه پرسید در صورتیکه رابطه خیلی اساسی نبوده میتونی به صورتی که در روابط اجتماعی با جنس مخالف در ارتباط بودم مطرح کنی. اما اگه اساسی بوده و یا فکر میکنی که ممکنه بعدأ لو بره از خودت بشنوه خیلی بهتر و قابل هضم تره. 

ببین خواهرم یچیزیو بدونه تعارف بهت بگم گاهی انقدر صداقت لازم نیست.ضمن اینکه گذشته تو بخودت مربوطه وبس ایشونم کشیش کلیسا نیست پیشش به گناهت اعتراف کنی

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
ببین خواهرم یچیزیو بدونه تعارف بهت بگم گاهی انقدر صداقت لازم نیست.ضمن اینکه گذشته تو بخودت مربوطه وب ...

خب من بیشتر به خودم فکر میکنم تا ایشون فردا روزی اگه بفهمه برام بدتره 

طاقت اذیت شدن رو ندارم بگم خودش بدونه با خودش میخاد واسته یا نه

خب من بیشتر به خودم فکر میکنم تا ایشون فردا روزی اگه بفهمه برام بدتره  طاقت اذیت شدن رو ندارم ...

خود دانی عزیزم

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
احساسی ولی خب کارایی هم شده این وسط 

حالا که سوال کرده و نشون داده واسش مهمه کاملا روراست باش و بهش بگو و توام همین سوالو از خودش بپرس درسته توقع درستی نیس وقتی خودتون رابطه داشتین ولی دوس دارین پارتنرتون وارد رابطه نشده باشه ولی دیگه چی بگم شاید با این روراستیتون باعث شدین بهتون اعتماد کنه و خوشش بیاد که صادق بودین همون اول مسیر