2777
2789

تو فامیلای مادریم یه بنده خدایی زمان جنگ شهید میشه سه چهار سال بوده ازدواج کرده بوده و یه پسر  و دختر داشتن بعد شهید شدنش برادرش با خانمش ازدواج میکنه هنوزم با هم هستن فکر کنم برادره یه پنج شش سالی هم ازش کوچکتر بوده ولی نکته جالبش برام اینه با هم بچه دار نشدن و فقط همون دو تا بچه رو دارن بنظرم برادر کوچیکه خیلی ادم فداکار و از خود گذشته ای بوده من چند باری تو مهمونیا دیدمشون خانمه خیلی هم خوشگله ولی خب معلومه که از شوهرش بزرگتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتماعموتون فوت شده

آره دیگه

بعد فوت عموم 

مامانمو گرفتن برای بابام

نمیدونم چرا بعضیا میان اینجا میگن وااای چقدر چندشه و فلان.

وقتی مامان من ۱۴ ساله بوده و بچشم تازه حامله بوده، مطمئن ازدواج میکرده دوباره و از طرفی خانواده پدری من بچه رو نگه میداشتن.

پس این بهترین ازدواج بوده براش.

پدر بزرگمم کل اموالی که میخواسته بده به اون خدابیامرز داده به بابام و مامانم

آره دیگه بعد فوت عموم  مامانمو گرفتن برای بابام نمیدونم چرا بعضیا میان اینجا میگن وااای چقدر ...

اره خیلی هم عالی حرف مردم همیشه هست حالامامان شماتااخرعمرش تنهامیموندوسختی میکشیدبازم مردم حرف میزدن 

اره خیلی هم عالی حرف مردم همیشه هست حالامامان شماتااخرعمرش تنهامیموندوسختی میکشیدبازم مردم حرف میزدن ...

یکی از عروس دایی بابام اینجوری شد.

بنده خدا تنها موند و شوهر نکرد ، یه پسر داشت.

پسره بزرگ شد نا اهل و بد.

زن انداخت بیرون.تازه تو ۴۰ سالگی برگشت خونه باباش و کارای پدر پیرش رو انجام میداد .شانسش بابا پیر بود و زود مرد.

خواهر و برادرا خونه ارثی رو هم فروختن، موندش وسط بنده خدا.

برعکس یکی دیگه هم ازدواج کرد، بچه هاشو خانواده شوهرش برداشتن و بهش ندادن دو تا دختر کوچولو بودن.

بنظر من پدربزرگم بهترین کار کردن، هنوز که هنوزه تو فامیل میگن آدم عاقلی بوده و هم بچه رو نگهداشته و هم عروسشو شوهر داده و زندگی داره عروسش