2777
2789
عنوان

معجزه ی بارداری من

4511 بازدید | 21 پست

سلام دوستان میخوام داستانمو بکم شاید به اونایی که در حال اقدامن کمکی بشه و به حق فاطمه ی زهرا دامن همشون سبز بشه من دو سال بود ناباروری داشتم عکس رنگی گرفتم همسرم آز اسپرم داد خودم مشکلی نداشتم دکتر میگفت یکمی تنبلی تخمدان داری اوایل دکتر کلومفین داد که ماه دوم تبدیل به کیست شد کیستو درمان کردم بعد آمپول اچ سی جی بازم نتیجه نگرفتم آمپول سینال اف با اچ سی جی سه دوره بازم بی نتیجه شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت ولی خیلی کم بود دارو سه ماه مصرف کرد کاملا رفع شد دکتر میگفت مشکلی نداری پیاده روی کن بهش اصلا فکر کن استرس باعث میشه نذاره باردار شی ولی مگه میشد از شبی که اقدام داشتم تا لحظه ی که میخواستم پریود شم بهش فکر میکردم هر شب تو نی نی سایت دنبال علائم بودم هرجا هم میرفتم سرمم گرم بود باز یاد بارداری می افتادم تا اینکه دکترم گفت اسفند بیا آی یو ای کن هر چی داروی کمک بارداری بود بهت دادم فایده نداره اومدم خونه کلی گریه کردم که اگه با آی یو ای هم نشه کارم به آی وی اف میکشه اسفند رسید من اصلا بر عکس ماه های پیش دوست نداشتم برم دکتر ذوقی نداشتم اصلا انگار نا امید بودم به همسرم گفتم بیا بیخیال شیم تا بعد عید میرم اون ماه دارو هامو گذاشتم کنار هر ماه کلی دارو با همسرم می خوردیم ول کردم دیگه از فکر بارداری اومدم بیرون مشغول خونه تکانی شدم حتی اقدام درست و حسابی هم نمیکردم اگرم میکردم زود بلند میشدم خودمو میشستم اون دوسال گذشته یک شب در میون اقدام داشتم تا صبحم میخوابیدم ولی ماهی که باردار شدم فقط دو بار اقدام اونم زود بلند شدم انقدر بیخیال بارداری شده بودم که دردای پریودی قبل موعدم گرفته بودم میگفتم زودتر پریود شم از این دردا راحت شم ۵ روز مونده بود به موعدم من صبح شدید درد پریود گرفتم سابقه نداشتم صبح بیدار شدم زدم تو گوگل اکثرا نوشته بودن باردار بودن با این دردا گفتم مگه میشه من انقدر بی بی چک میخریدم که تو خونه دوتا داشتم اصلا یه حسی بهم گفت برم بی بی بزنم با اینکه میدونستم اصلا همچین چیزی امکان نداره وقتی زدم در عرض ۱۰ ثانیه اول  خط تی رنگ گرفت بعد سی باورم نمیشد مگه میشد بعد ۲ سال دارو درمان من بی بی چک مثبت ببینم من معجزه ی خدارو دیدم 

دوستان خواهرای گلم خیلی از ناباروری ها فقط مال استرسه تو رو خدا اگه میخواید نتیجه بگیرید از فکرش بیاید بیرون سخته ولی شدنیه 

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

منم باردارم با تمام وجودم میخوام هر کی منتظره به حق همین ماه عزیز

همین ماه

همین ماه

بی بی چکش مثبت بشع

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
منم باردارم با تمام وجودم میخوام هر کی منتظره به حق همین ماه عزیز همین ماه همین ماه بی بی چکش مثب ...

الهی امین 🤲انشالله هر کسی منتظره دامنش سبز بشه خدا تو دلیتو حفظ کنه عزیزم

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین 🤲انشالله هر کسی منتظره دامنش سبز بشه خدا تو دلیتو حفظ کنه عزیزم

همچنین گلم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

دقيقا باهات موافقم. منم اين ماه اولين ماهي بود كه قرص نخوردم و خيلي گذري و خيلي كم بهش فكر ميكردم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

خداروشکرعزیزم خداخودش حفظش کنه نی نی تو❤❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
دقيقا باهات موافقم. منم اين ماه اولين ماهي بود كه قرص نخوردم و خيلي گذري و خيلي كم بهش فكر ميكردم

ای جان تبریک میگم خدا تو دلیتو حفظ کنه دقیقا اکثرا بخاطر استرس باردار نمیشن 

ای جان تبریک میگم خدا تو دلیتو حفظ کنه دقیقا اکثرا بخاطر استرس باردار نمیشن 

ممنون فداتشم همچنين❤️

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

عزیزم زندگی  همه مشکلات هست هرکی بگه من مشکل ندارم دعوا نمیکنم دروغ گفته منم مشکلات دارم همسرمم دوست دارم حالا یه سری اخلاقای بد داره درست ولی هیچ کس کامل نیست مشاور رفتیم بهتر شده 

حالا هر کی دعوا کرد باید زود طلاق بگیره دیکه خوب نشه بچه دار نشه 

من‌نمیدونم چرا بعضیا از بدبختی دیگران خوشحال میشن

عزیزم زندگی  همه مشکلات هست هرکی بگه من مشکل ندارم دعوا نمیکنم دروغ گفته منم مشکلات دارم همسرمم ...

کاری به دعواتون ندارم عزیزم 

میگم اونجا نوشتی بچت ۸سالشه

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍