2777
2789

38 سالمه 7 ماهه که پریود نشدم برای بارداری میخواستم اقدام کنم برای بچه دوم که بعد از انجام آزمایش هورمون و ذخیره تخمدان دکتر گفت یائسگی زودرس شدی و فقط میتونی تخمک اهدایی بگیری که من فقط میخوام اگه بشه طبیعی باردار بشم  کسایی که تو شرایط من بودن و باردار شدن لطفااا راهنمایی کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گفتید یائسه شده بودن. یعنی بدون اینک پریود بشن باردار شدن؟

مثلا از ۲۷سالگی یائسه شد تا ۳۴ چند ماهی یبار در حد یه لکه بینی پریود میشد...قبل بارداریش در حد لک میدید...بعد یهو فهمید تا باردار شده

حرفی برای بیان حالم ندارم...

من با پیاز درمانی و داروهای گیاهی چند ماهی پریود شدم بعدازظهر 6 ماه دوباره میخواند پیاز درمانی رو شروع کنم برای بارداری انشاا آگه نتیجه گرفتم حتما میام بهتون خبر میدم برام دعا کنید انشالله دامن همه منتظر هر چه زودتر سبز بشه

شما بیماری خودایمنی ندارین ؟

من امسال آزمایش تیروئید دادم متوجه شدم هاشیموتو دارم التهاب مزمن تیروئید که بیماری خود ایمنی هست  که از دکترم رسیدم یاعسگی زودرس میتونه به دلیل این بیماری باشه گفت نه ربطی نداره