نخود لوبیا عدس از هرکدوم یه مشت خیس کن تا فردا چندبار آبشوعوض کن
فردا همه رو بپز
یه کیلوسبزی آش برریز تو قابلمه آب جوش بریز وقتی جوش اومد کمش کن بزارنیم ساعت چهل دقیقه بپزه.بعد رشته آشو سه قسمت کن یا چهار قسمت..بریز داخلش..مواظب باش خییلی پررشته نشه چون رشته که میپزه ری میکنه و تقریبا یکونیم برابر میشه
بعد همه حبوبات بریز توش.چند قاشق پیازداق زردچوبه زده شده بریز داخلش...نمک و فلفل سیاهم بزن بزار قشنگ جا بیفته..بعد زیرشو خاموش کن یه نیم ساعتی بعدشم بکش تو ظرف و با پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کن..راستی وقتی داخل آش پیازداغ زدی میتونی سیرداغم بریزی که باهاش بجوشه خوشمزه بشه