بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از قرص سیپرو هپتادین استفاده کن خیلییییییییییی خوبه من استفاده کردم خیلی وزن میاره البته سعی کن هر شب ساعت ۸ بخوری چون شب اول که میخوری خواب میگیره یکمم تا فرداش گیجی
از قرص سیپرو هپتادین استفاده کن خیلییییییییییی خوبه من استفاده کردم خیلی وزن میاره البته سعی کن هر ش ...
من این قرصو آسیاب کردم ریختم تو شیر خشک 1 ورق کاملشو باز خوردم هرشب 1 لیوان ولی فایده نداشت
لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد