2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه جنسیت میرم مشکلی ندارم دوتادختردارم

فقط برا جنسیت؟؟ میدونی چقد سخته؟؟ کلی هزینه داره. برا پسردار شدن رژیم غذایی بگیر ینی برا شوهرت برنامه رژیم بگیر گرمیجات زیاد مصرف کنن تا طبعشون گرم بشه  

فقط برا جنسیت؟؟ میدونی چقد سخته؟؟ کلی هزینه داره. برا پسردار شدن رژیم غذایی بگیر ینی برا شوهرت برنام ...

نمیدونم والاچقدسخته دومیم بارژیم پیش رفتم دخترشدیه روش صدددرصدمیخام چون دیگه نمیتونم باردارشم توانایش ندارم

نمیدونم والاچقدسخته دومیم بارژیم پیش رفتم دخترشدیه روش صدددرصدمیخام چون دیگه نمیتونم باردارشم توانای ...

اولا ک هرچی قسمته شاید ای وی افم بری دختر بشه هرچی اون بالایی بخاد همون میشه بعدم ای وف اف از سرت بیرون کن هرکی رفته میگن خیلی دردناکه و سخت من خودم از ترس نمیرم 

اولا ک هرچی قسمته شاید ای وی افم بری دختر بشه هرچی اون بالایی بخاد همون میشه بعدم ای وف اف از سرت بی ...

اگه بگیره که صددرصدپسرمیشه اخه خیلی دوستدارم 😔😔