2777
2789
عنوان

چی کار کنم با خانواده شوهر

204 بازدید | 15 پست

خیلی برام حاشیه میسازن 

همش بهونه میتراشن 

از یه چیز کوچیک داستان درست می کنن 

هرچی خودم و میکشم کنار نمیشه ک نمیشه 

شوهرم خیلی ساده س پرش می کنن 

هرچی دوست دارن میگن اینم میگه عیب نداره ولشون کن ...

نمی تونه درست از زن و بچه ش حمایت کنه 

خسته شدم ازشون ...

شما باشید چی کار می کنید؟

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همینقدر مزخرفن متاسفانه. انقدرم وابستن به شوهرم که نمیشه رابطه رو کم کرد میفتن گردنمون به گله و شکایت و دعوا انداختن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

قطع رابطه کن 

کات کردم 

خیلی محدود شده 

ولی هی تو گوش شوهرم یه چیزایی میخونن 

زنگ پیام ....

خودم حریفشون میشم شوهرم سادگی میکنه

واسه منم همینقدر مزخرفن متاسفانه. انقدرم وابستن به شوهرم که نمیشه رابطه رو کم کرد میفتن گردنمون به گ ...

آخ آخ نگو از گلایه و شکایت .......

تمومی نداره از ترک دیوار بهونه درست می کنن برای گله کردن 

مخصوصا برادرشوهرم ۶ متر زبون داره عین خاله زنکا دنبال حرفه 

توم شوهرت پرکن

من هربار گله کنم شوهرم قاطی میکنه که خستم کردین. نمیگه مقصر مادرمه که انقدر دخالت میکنه  منم که بی تقصیرم جمع میبنده.مجبورم سکوت کنم برا زندگی خودم کاش یه راهی واسه درمان دخالت و بیفرهنگی اینجور آدما بود 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

منم همين بود اوضاعم اومدم قطع رابطه كنم  شوهرم گفت منم با خانواده تو قظع رابطه ميكنم

چه بددد 

من مشکل اصلیم برادرشوهرمه 

خیلی عوضی و حرف بازه 

خیلی اذیتم کرده تو این چند سال 

خدا ذلیلش کنه یه جانمازی هم آب میکشه هم خودش هم زنش 

من هربار گله کنم شوهرم قاطی میکنه که خستم کردین. نمیگه مقصر مادرمه که انقدر دخالت میکنه  منم که ...

نمی دونم دیگه چی کار کنم

خیلی خسته شدم 

۵ ساله همینه وضع 

با شوهرم مشکل خاصی ندارم حرف اصلیمون سر ایناس همیشه

آخ آخ نگو از گلایه و شکایت ....... تمومی نداره از ترک دیوار بهونه درست می کنن برای گله کردن  ...

حالا خنده داره برا من مادرشوهرم اذیت و دخالت میکنه بعد من ازش عصبانی باشم شاید جواب تلفنش رو ندم. با پررویی صدبار زنگ میزنه یا پیام میده طلبکارانه میگه مگه شمارم رو گوشیت نمیفته که زنگ نزدی بهم فلان روز. دراین حد پررو