2777
2789

الان چند ساله که خیلی زیاد تو فکرشونم.

نوشین دوسته جون جونیه دبستانم

ریحانه دوسته جون جونیه راهنماییم

آرزوی دیدنشونو دارم. هر چقدر میگردم توی فیس بوکو اینستا و تلگرام و خلاصه هیچ جا نیستن

یعنی اونا هم به فکره من هستن ؟ یا اصلا فراموشم کردن و اگر بهشون پیغام بدم خیلی ضایع میشم 😕

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال رفیق بفکر زندگیت باش

نمیدونم چمه. اخه چرا کیلید کردم رو اینا 😢

فکر میکنم از افسردگی چیزی باشه. آخه چرا باید اینقدر ارزوی دیدنشون را داشته باشم. تازه فکر میکنم اصلا محلم نزارن پیداشونم بکنم 😕

نه چرا ضایه بشي

خیلی خوبه که همه خوشحال ميشن

من اکثرشونو دارم تو اینستا، بهم ریکوئست ميدن خیلی خوشحال میشم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دوستای مدرسه برای همون زمان خوبن

بزار خاطره شون همونجور قشنگ بمونه

الان اگر پیدا شون کنی میبینی که زیاددیگه باهاشون حرفی برای گفتن نداری

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نه چرا ضایه بشي خیلی خوبه که همه خوشحال ميشن من اکثرشونو دارم تو اینستا، بهم ریکوئست ميدن خیلی خوش ...

اخی. چقدر خوب

من کلا عزت نفسو اعتماد به نفسم خیلی پایینه. همش فکر میکنم مسخره میشم😕

دوستای مدرسه برای همون زمان خوبن بزار خاطره شون همونجور قشنگ بمونه الان اگر پیدا شون کنی میبینی که ...

اره شاید اصلا نشناسمشون دیگه. اخلاقه همو نپسندیم و خیلی تفاوت های دیگه. چقدر حرفه منطقی ای زدی. خیلی ممنونم ازت

به گذشته برنگرد حتی اگر با ماشین زمان بیان دنبالت گذشته مرد

خودمم حسه خوبی از پیدا کردنو صحبت باهاشون ندارم. نمیدونم چرا !

فقط فوق العاده به فکرشونم و دلم میخاد باهاشون حرف بزنم😕😣

شاید همونجا زندگی بکنن

نمیدونم چرا اینقدر تناقض دارم. از یه طرف ارزومه ببینمشون از طرفی به قوله این دوستمون از تغییراتشون و نپزیرفتنه من میترسم