2777
2789
عنوان

درگیری سر تولد دخترکم

341 بازدید | 48 پست

دیشب تولد دخترم بود به خاطر کرونا هیچ برنامه و جشنی نداشتم ، بعد از افطار خانواده م زنگ زدن گفتن ما داریم میایم شب نشینی ،با کیک و بادکنک و کادو اومدن و یه جشن کوچیک گرفتیم ، حالا خانواده ی شوهرمم میدنستن تولد دخترمه ولی اصلا به روی خودشون نیاوردن از طرفی هم شاکی شدن که چرا ما رو دعوت نکردید

توضیح دادیم ک خودمونم خبر نداشتیم و یهویی شد و اونا خودشون اومدن ولی معلومه ک باور نکردن ...

شما بودید چی کار می کردید؟؟؟؟

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

میخوان باور کنن می‌خوان هم باور نکنن

بی خیال

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

محل نده . شما توضیح دادی دیگه 

خودشون اگه خواستن قبول میکنن اگرم نخواستن که مهم نیست اصلا

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….