2777
2789
عنوان

کی قانون جذبیه بیاد

94 بازدید | 14 پست

بیاین حرف بزنیم

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

قانون جذب یه اصل داره با اسم رها کردن که خیلیا رعایت نمیکنن این اصل و همین میشه که دیگه قلبا باورشون از بین میره 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جانم بگو

چی بدست اوردی چه کارا میکنی باهاش

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
قانون جذب یه اصل داره با اسم رها کردن که خیلیا رعایت نمیکنن این اصل و همین میشه که دیگه قلبا باورشون ...

اره دقیقا 

چی بدست اوردی چه کارا میکنی باهاش

فعلا تازه دارم اساسی یادش میگیرم 

دوره امیر شریفی و خریدم الان مرحله یادگیریم

برا جذبم از لحاظ مالی خیلی چیزا جذب کردم و رابطم با خانوادم بهتر شد

کاربری دوم...
فعلا تازه دارم اساسی یادش میگیرم  دوره امیر شریفی و خریدم الان مرحله یادگیریم برا جذبم از لحا ...

جذب مالی رو بیشتر میگی؟

متاهل هستی؟

احساس میکنم چیزای منفی جذب میشن تا مثبت نمیدونم چرا

این یه دیدگاه هست که داخل ذهنت جا افتاده اگه روش کار کنی میتونی تغییرش بدی

و چیز مثبت جذب کنی

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی کمکم کنی

قبول کردم

جذب مالی به اون صورت که نداشتم تا حالا مثلا هر چی نیازم بوده رو تونستم راحت فراهم کنم نه مجردم ۱۷ ...

این هم برای شروع عالیه افرین