2777
2789
عنوان

کی عباس منشی هست

182 بازدید | 24 پست

بیاین حرف بزنیم

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هن؟؟ 

چی؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

نميدونم چرا حرفاش به دلم نمیشینه حس میکنم خیلی ریاکاره

البته از روی فیلمای اینستاش فهمیدم حسم درست بوده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یه زمانی گوش میکردم

چرا ولکردی؟

What? Please say again

عباس منش 

یه مرده ک ادعاش میشه راز ثروتمند شدن رو میدونه 

البته بیشتر چرت و پرت میگه😶

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
نميدونم چرا حرفاش به دلم نمیشینه حس میکنم خیلی ریاکاره البته از روی فیلمای اینستاش فهمیدم حسم درست ...

براچی این برداشت رو ازش داشتی

اون قانون جذبه رو میگی

اره