2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان لطفا چندتا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
خب همین باید به اون دنیا اعتقاد پیدا کنه تجربه کسایی که مردن و زنده شدن خیلی براش خوبه مثلا همین برن ...

اصلا علاقه نداره ب اینا 

اتفاقا سه دقیقه درقیامتو براش خریدم دادم بخونه ولی نخوند 

میگه همش ساختگیه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
مرسی  اتفاقا حرفای آقای رائفی پورو دوست داره و دیدم گوش میده. براش دانلود میکنم حتما

درسته تو اپارات و اینا هست و اینکه ی کانال توی تلگرام هست من خودم عضوشم ویس میزاره درمورد خدا و نماز و اینا @daryaa_naz اینارو گوش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا علاقه نداره ب اینا  اتفاقا سه دقیقه درقیامتو براش خریدم دادم بخونه ولی نخوند  میگه ...

آخه این همه آدم که حرفاشون یکیه ساختگی نمیتونه باشه این برنامه زندگی پس از زندگی خیلی خوب اینو اثبات میکنه که واقعی آن چون با سندو مدرک میگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خوب پس ایشون با کل دین مشکل دارن  اگه سوالاتشون راجب سایر احکام دین رو جواب بدید  خودشون ...

امروز خیلی باهاش صحبت کرذم 

میگه از کجا معلوم این احادیث درست باشن 

چجوری بعد ۱۴۰۰ سال اینا درست و کامل ب ما رسیدن 

هرکی واسه خودش یه چیزی میگه.

کلا به دین و مذهب اعتقادی نداره،چون هر چی اطرافش دیده، میگه ظاهر مذهبی دارن و کارای دیگه میکنن

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
آخه این همه آدم که حرفاشون یکیه ساختگی نمیتونه باشه این برنامه زندگی پس از زندگی خیلی خوب اینو اثبات ...

میدونم 

ولی نتونستم قانعش کنم

درسته تو اپارات و اینا هست و اینکه ی کانال توی تلگرام هست من خودم عضوشم ویس میزاره درمورد خدا و نماز ...

مرسی عزیزم

امروز خیلی باهاش صحبت کرذم  میگه از کجا معلوم این احادیث درست باشن  چجوری بعد ۱۴۰۰ سال ا ...

احادیث رو بیخیال 

ازش بپرس دقیقا کدوم قسمت مسائل با عقلش جور در نمیاد بگه تا جوابشو بدیم 

مرسی  اتفاقا حرفای آقای رائفی پورو دوست داره و دیدم گوش میده. براش دانلود میکنم حتما

کسی که حرفای رائفی پور رو دنیال میکنه یعنی ذاتا بدون دین نیس فقط سوالاش بی جواب موندن و منحرف شده 

احادیث رو بیخیال  ازش بپرس دقیقا کدوم قسمت مسائل با عقلش جور در نمیاد بگه تا جوابشو بدیم

والا قبلا اعتقاداتش بیشتر بود 

امروز راجع امام زمان صحبت کردیم میاد،میگه اصلا امام چیکار میکنه؟ بیاد مگه میتونه با ترامپ و نمیدونم اسرائیل بجنگه😐

یا کشوری مثل سوئیس ک اینهمه از هر لحاظ در رفاهن چ نیازی ب امام زمان دارن.

یا مسیحیا ک نمیان مسلمون بشن.

میدونی مشکل اصلی و ریشه ش اینجاس ک از بچگی از مذهب دور بوده، خونوادش اولویت اصلی و مهم زندگی رو مادیات میدونن و اینجوری تربیت شده‌.

ب سن تکلیف ک رسیده گفتن ضعیفی روزه نگیر الانم ک نزدیک سی سالشه، میگه نمیتونم روزه بگیرم چون گرسنه میشم.

هرچند تازگیا میگه چرا بقیه روزه میگیرن؟ چرا تو خودتو اذیت میکنی روزه میگیری؟ مثلا فرق منو تو چیه ک من نمیگیرم تو میگیری؟

ب مسخره میگی تو بهشتی ای من حهنمی؟ 

میگه از کجا معلوم .

خلاصه ب شدت گارد داره نسبت ب هر چیز مذهبی

کسی که حرفای رائفی پور رو دنیال میکنه یعنی ذاتا بدون دین نیس فقط سوالاش بی جواب موندن و منحرف شده&nb ...

آره منم حسم اینو میگه 

کسی نبوده درست راهنماییش کنه 

نبوده سوالاشو جواب بده 

انقد دلم میخواد به رائفی پور بگم یه جلسه باهاش حرف بزنه مطمئنم اون میتونه متقاعدش کنه ولی تو سایتش دیدم اصلا سوالای شخصی رو جواب نمیده چ برسه بیاد واسه یه نفر وقت بذاره

والا قبلا اعتقاداتش بیشتر بود  امروز راجع امام زمان صحبت کردیم میاد،میگه اصلا امام چیکار میکنه ...

میدونی مشکل ایشون چیه ؟دینو بد بهشون فهموندن 

ایشون الان فک میکنه طرز فکر مسلمانا این هست که:ای مردم خودتون رو مظلوم نگه دارید تا وقتی که ناجی بیاد و شمارو نجات بده 

نمیدونه دلیل اصلی ظهور اسلام مقابله با ظلمه نه اینکه منتظر ناجی باشی 

طبق ایه ی ۱۱ سوره ی رعد خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خود اون قوم سرنوشتشون رو تغییر بدن پس اینکه مردم بشین و نظاره گر ظلم به خودشون باشن و بعدش بگن ناجی ای خواهد امد و مارو نجات خواهد داد خلاف اصل قرانی هست

والا قبلا اعتقاداتش بیشتر بود  امروز راجع امام زمان صحبت کردیم میاد،میگه اصلا امام چیکار میکنه ...

امام زمان برای تغییر ادیان نمیاد 

میاد که ادیان رو توضیح بده و ایرادات وارد به دین رو توضیح بده نمیخاد که کسیو وادار کنه که دینش رو تغییر بده 

در ضمن با اومدنش رفاه رو از مردم سوئیس نمیگیره 

میدونی مشکل ایشون چیه ؟دینو بد بهشون فهموندن  ایشون الان فک میکنه طرز فکر مسلمانا این هست که:ا ...

درسته ولی نرود میخ آهنین در سنگ 

فقط از خود خدا میخوام دلشو ب سمت خودش بکشونه 

واقعا نگران آخرتشم 

گاهی از غصه گریه میکنم ک چرا آخه یه نفر انقد از دین دور باشه 

حیفه واقعا ک کل عمرشو بیهوده و توی خیال خودش با لذات دنیا بگذرونه 

منم اونجوری مذهبی نیستم و خیییلی گناهکارم برا خودمم خیلی نگرانم بخاطر اعمالم.

دیشب تو زندگی پس از زندگی خانمه میگفت تو سیزده سالگی دل دوستمو شکوندم آتیش عملمو دیدم، خدا ب داد من برسه 

روزه گرفتن تنها دلیلی که توسط خدا براش در نظر گرفته شده تقویت خویشتن داری هست 

یعنی شما روزه میگیری که وسوسه رو کنترل کنن یعنی بجا اینکه وسوسه ی تو تو رو کنترل کنه تو اونو کنترل کنی 

یعنی بتونی جلوی خودت رو برا غیبت کردن یا تهمت زدن یا... رو بگیری در واقع یجور تمرینه