2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان لطفا چندتا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
در باره سوال اول نظری ندارم ولی سوال دوم طرف باید دلش اماده باشه بتونه بپذیره کسیو نمیتونیم با زور ن ...

نه نه قصدم اجبار نیست 

منم راهی میخواستم ک خودش دلش با نماز باشه چون سنش کم نیست ک بخوام مجبورش کنم یا با حرفای قشنگ گولش بزنم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
میگه چ دلیلی داره نماز بخونم یا روزه بگیرم  من زندگی خودمو دارم و ازش راضیم

بهش بگو چه کسی این زندگی رو بهت داده بدن سالم داده این همه نعمت داده بهت همون گفته نماز بخون کسی که همه چیز در دست اوست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درمورد سوال اول 

من شنیدم یک نفر که وارد جمعی میشه وسلام میکنه البته بلند انگار به همه سلام کرده وهمینطور اگر کسی جواب اون وارد شونده روبده گویا به نمایندگی از جمع سلام کرده حالا اگه کسی دیگری هم سلام کرد مستحبی بجا اورده درمورد گروههای مجازی هم شاید صدق کنه

میگه چ دلیلی داره نماز بخونم یا روزه بگیرم  من زندگی خودمو دارم و ازش راضیم

به مرگ و زندگی بعد از مرگ اعتقاد داره؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره مذهبی متعادل چرا؟چیز بدی گفتم؟ اگه ناراحت شدی معذرت می‌خوام شوخی کردم⁦☺️⁩

الان سوالم بنظرت مذهبی افراطی بود؟

خب تو گروها میرم هی میبینم نوشتن سلام بر همه 

در اسلام جواب سلام واجبه خب برام سوال اینجوری هم جوابش واجبه یانه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
به مرگ و زندگی بعد از مرگ اعتقاد داره؟ 

نه زیاد 

میگه دنیام خوب باشه کافیه 

کی اون دنیا رو دیده

نه نه قصدم اجبار نیست  منم راهی میخواستم ک خودش دلش با نماز باشه چون سنش کم نیست ک بخوام مجبور ...

بگین نیم ساعت ی ربع وقت بزاره کلیپ های نماز و رائفی پور ببینه من خودم ی ساله نماز میخونم ی وقت حس تنبلیم بگیره زود میرم سراغ سخنرانی نمازش خیلی خوبه ادم کلا شرمنده میشه از تنبل بودنش

سلام و ادب 

اصلا نیازی نیست یک آدم درگروه غیر ضروری عضو باشه چت غیرضرور بانامحرم گناه هست. 

مثلا بنده درگروه نویسندگان عضو هستم متن میگذارند نقد میشه تمرین گذاشته میشه 

و صحبت‌های حاج‌اقا پناهیان رو براشون ارسال کنید

بگین نیم ساعت ی ربع وقت بزاره کلیپ های نماز و رائفی پور ببینه من خودم ی ساله نماز میخونم ی وقت حس تن ...

مرسی 

اتفاقا حرفای آقای رائفی پورو دوست داره و دیدم گوش میده.

براش دانلود میکنم حتما

عزیزم حرفای قشنگ نیس واقعیته 

میدونمولی واقعیت برای کسی ک بخواد بپذیره نه کسی ک میخواد مخالفت کنه

نه زیاد  میگه دنیام خوب باشه کافیه  کی اون دنیا رو دیده

خب همین باید به اون دنیا اعتقاد پیدا کنه تجربه کسایی که مردن و زنده شدن خیلی براش خوبه مثلا همین برنامه زندگی پس از زندگی که شبکه چهار میذاره کسایی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن یا کما رفتن یا کتاب بازگشت و سه دقیقه در قیامت رو بده بخونه

درمورد سوال اول  من شنیدم یک نفر که وارد جمعی میشه وسلام میکنه البته بلند انگار به همه سلام کر ...

مرسی اره احتمالا اینجوریه 

مث واجب کفایی

میدونمولی واقعیت برای کسی ک بخواد بپذیره نه کسی ک میخواد مخالفت کنه

خوب پس ایشون با کل دین مشکل دارن 

اگه سوالاتشون راجب سایر احکام دین رو جواب بدید 

خودشون کشیده میشن به این سمت