2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان لطفا چندتا سوال دارم

293 بازدید | 48 پست

سلام 

نماز و روزه هاتون قبول.

سوال اولم اینه تو گروه هایی ک عضو هستیم ، حالا تو واتس اپ یا تلگرام یکی میاد میگه سلام بر همگی، آیا واجبه جواب سلامشو بدیم؟

دوم راجع آدم بی نمازه ک میخواستم بدونم راهی و روشی برای ترغیب ب نماز خوندن، دارین؟

ممنون

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی اگر کسی جوابش رو بده در اونصورت واجب نیست 

دومی هم احادیث که راجع به ترک نمازه رو بهش بگید ممکنه جواب بده ولی اون خودش باید بخواد میتونی هم دلیلش رو بپرسی ببینی چرا نمیخونه و بعد کمکش کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سوال اول خیر 

سوال دوم نشست و برخاست طی نماز و قرار گرفتن قسمتایی از بدن روی زمین با ترتیب و قواعد خاص نماز باعث تقویت چاکراهاتون میشه و خواه نا خواه حتا اگه به نماز اعتقادی نداشته باشید بعدش حس خوبی پیدا میکنید 

برا ترغیب به نماز به تاپیک من مراجعه کنین. 

😬😬😬🙏

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اولی اگر کسی جوابش رو بده در اونصورت واجب نیست  دومی هم احادیث که راجع به ترک نمازه رو بهش بگی ...

میگه چ دلیلی داره نماز بخونم یا روزه بگیرم 

من زندگی خودمو دارم و ازش راضیم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

در باره سوال اول نظری ندارم ولی سوال دوم طرف باید دلش اماده باشه بتونه بپذیره کسیو نمیتونیم با زور نماز خون کنیم اونوقت برعکس میشه کار از نماز و خدا فرار میکنه خودش باید احساس امادگی کنه کسیو مجبور نکن اگه حالا تنبله یا هرچی بهش بگو کلیپ های نماز استاد رائفی پور گوش کنه یا سخنرانی های نماز هارو گوش بده مفیده

اینجا بیاین https://www.ninisite.com/discussion/topic/6219414/یه-حدیث-زیبا-درباره6صورت-که-همراه-مومن-وارد-قبرمیشناگه-میترسی-یا-باورندارین-نیای?page=1

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔