2777
2789

ما تهرانیم تویه شهرک اطراف تهران زیادتعریفی نیس ولی خوبه 

شوهرم کارگره بنده خداشب وروز کارمیکنه 

یه خونه پنجاه متری ازخودمون داریم خداروشکر

خونواده من شهرستانن توروستازندگی میکنن

مشگل من اینجاس ک خواهرم ومادرم پارسال چن روزی اومدن خونمون الان هی ازخونه کوچیکم حرف میزنن به کنایه ومیگن اونجاکه شهرنیس داهاته اونجام😏

راستش زورم میاد اینطوری حرف میزنن هرچی میگم توان شوهرمن دراین حد بوده بدشم اینجاشهره تابلوشونمیبینین نوشته شهر 

الانم خواهرم شوهرکرده به یکی ک درحد زیرصفر بازم پزاونوبه من میدن😐

اهمیت نده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این حرفا توجه نکن

بگو من اینجا کنار شوهرم خوشم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

شما اجازه دادی درمورد زندگیت نظر بدن 

همونطور که خانواده همسر حق ندارن نظری بدن خانواده خودتم باید حدشون رو بدونن 

دفه بعد که این حرف رو زدن یه مدت رابطت رو قطع کن که متوجه بشن همچین حقی ندارن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
پیش خواهربرادرمم میگن اخه 

بگو خوشم نمیاد تکرار کنید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اصلا اهمیت نده.واقعا درک نمی کنم این رفتار مادر و خواهرتون رو

من ی خواهر دارم با شرایط شما.اما من و مامانم همیشه بهش دل گرمی میدیم.کلی حرفهای مثبت و...

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

تو هم پز بده بگو خونه خریدن تو تهران کار بزرگیه اما ما خریدیم هر چند کوچیک مهم اینه در حال پیشرفتیم 

هیچوقت واست حرف کسی مهم نباشه یه گوش در یکی دروازه واسه خودت و شوهرت زندگی کن 

خدا جونم شکرت بابت تک تک داده هات دوست دارم 🍀❤