2777
2789
عنوان

کی بلده خوب کنایه بزنه بیاد بهم بگه که چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 52 پست
انتظار شما بیجاست البته روح پدرتون درارامش باشه و قرین رحمت الهی ‌منتهی   ایشون حق داره تو ...

نه بیجا نیست طرف خواهر آدم باشه و شوهرت فوت کنه هنوز چهلمش نشده واسه بچش جشن بگیره و‌استوری کنه.خیلی بده خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شمارو هیدن میکرد موافقم باهات گرچه ممکنه خیلیا درک نکنن.ولی ادم وقتی یکیو از دست میده دوس داره ه ...

حالا این خالت بود من مامان تازه فوت کرده زن داداشم روز خاک سپاری روسری صورتی مانتو ابی اومده بود بهش زهرا واقع یسریا خیلی بیشعورن

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
نه بیجا نیست طرف خواهر آدم باشه و شوهرت فوت کنه هنوز چهلمش نشده واسه بچش جشن بگیره و‌استوری کنه.خیلی ...

نه.بچه فرق میکنه. بچه دنیای خودشو داره ولی ادم بزرگ باید رعایت حرمتها رو  داشته باشه. 

حالا این خالت بود من مامان تازه فوت کرده زن داداشم روز خاک سپاری روسری صورتی مانتو ابی اومده بود بهش ...

خیلی واقعا بده اولا ک اشتباه ریپ زدی خاله اسی بوده دوما چقد دل ادم میرنجه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خیلی واقعا بده اولا ک اشتباه ریپ زدی خاله اسی بوده دوما چقد دل ادم میرنجه

اره عجله ای تایپ کردم اخه ازبس ناراحتم ازدستش

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀