2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم با سم

1625 بازدید | 37 پست

یه خانم عصر تاپیک زده بودی که میخوای با سم خودتو بکشی خواستی بدونی با دکتر رفتن متوجه میشن علت مرگ رو یا نه

تااومدم جوابتو بدم تاپیکت ترکید دیگه پیدات نکردم اومدم بگم نکن اینکارو بخاطر بچه هات من خودم زخم خوردم مادرم خودکشی کرد تواوج جوانیش تهش چی شد شایدم راحت شد کسی چه میدونه اما من موندم و کلی عقده که وقتی ناراحتم مقصر نبود اون میدونم فکر میکنی کسی درد نداره خود منم درد دارم اما محکم مبمونم برا خاطر بچه هام خودکشی=ضعیف بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مادرتونو رحمت كنه

ببخشش و براش قرآن زياد بخون 

تا ان شاءالله مورد رحمت الهي قرار بگيره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نه اسم یادم رفت گفت خودش شیمیسته و درستش کرده 

خیلی خودکشی زیاد شده من هر دو روز یه تاپیک خودکشی تو سایت می بینم!!  خدا به هممون کمک کنه!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
خدا مادرتونو رحمت كنه ببخشش و براش قرآن زياد بخون  تا ان شاءالله مورد رحمت الهي قرار بگيره

بخشیدم اما با بدبختی هام وقتی کم میارم میگم اگر بودی شاید مسیر من چیز دیگه بود تو زندگیم البته که اون بدبختم تو۲۷سالگی بخاطر خیانت بابام خودشو کشت😔

بخشیدم اما با بدبختی هام وقتی کم میارم میگم اگر بودی شاید مسیر من چیز دیگه بود تو زندگیم البته که او ...

خدايا😔

چقدر سخت

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800