2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از هفته هفتم شروع میشه؟ من ۲۴ اسفند آخرین پریودم بوده و ۲۳ فروردین آزمایشم مثبت شد. الان چند ه ...

از اولین روز آخرین پریودی حساب کن تا امروز دقیقا میفهمی

از اولین روز آخرین پریودی حساب کن تا امروز دقیقا میفهمی

آخه مثلا اگه من زمان اقدام باردار شده باشم، مثلا یک یا دو هفته بعد از پریودی...اونوقت اون روزای پریودی رو هم باید حساب کنیم جزء هفته‌های حاملگی؟؟

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

عزیزم برای بهتر شدن حالت صلوات میفرستم

ان‌شاءالله خدا به خودت و بچه‌ات سلامتی و نیرو و انرژی بده و خیلی زود حالت عالی بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آخه مثلا اگه من زمان اقدام باردار شده باشم، مثلا یک یا دو هفته بعد از پریودی...اونوقت اون روزای پریو ...

اره عزیزم ماما هم دقیقا همینطوری حساب میکنه 

میگم شما هم حالت تهوع داری؟؟سونو دادی

اره عزیزم ماما هم دقیقا همینطوری حساب میکنه  میگم شما هم حالت تهوع داری؟؟سونو دادی

نه فدات شم من حالت تهوع ندارم چون الان تو هفته پنج هستم. ان‌شاءالله همینطور خوب پیش بره

گاهی درد زیر دل دارم

۱۱ اردیبهشت میرم سونوگرافی به امید خدا

نه فدات شم من حالت تهوع ندارم چون الان تو هفته پنج هستم. ان‌شاءالله همینطور خوب پیش بره گاهی درد زی ...

بسلامتی عزیز دلم منم روزای اول زیر دلم درد میکرد اشکال نداره گرمی و سردی زیاد نخور طبییعه دل دردم تموم شد حالت تهوع شروع شد 

ایشالا بحق امام زمان بسلامتی زایمان کنی خواهر گلم

سلام خانوما 

من هفته ی ۶ ام بارداریمه حالت تهوع شدیدی دارم هفته های پیش خوب بودم ولی جدیدا تهوع بدی گرفتم بنظرتون چیکار کنم؟؟؟راهی برای درمانش هست؟؟؟بخدا از خاب و خوراک افتادم اصلا نمیتونم چیزی بخورم...توروخدا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...🤦🏻‍♀️😥💔

یاعلی یا ایلیا یا ابالحسن یا ابوتراب....