2777
2789

جوانه گندم بعد از غذا بخور .......................................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

ب جواب رسیدی منم بلایک😢

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام!🙂

جشنواره بهاره  بانی مد

دوستان کاملا معتبره خیالتون راحت!خودمم مشتری بانی مدم

باشمارت وارد لینک بشو بازی کن (ترکاندن بادکنک ها)

کد تخفیف ببرتا ۱۰۰درصد و لباس و لوازم ارایشی و..بخر🤩

حتماامتحان کن پشیمون نمیشی ازدستش نده😉

اینم لینک سایت بانی مد

https://bani.link/bhr/?id=548438

اینم ی خرید مفتم!!!

لینک کپی کن تومرورگر

واقعا جواب میده

من خوردم الان بعد دوماه خوردن جواب داد صورتم تپل شد و یه خورده بدنم چاق شد..........................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
ممنون گلم برای اینکه وقت گذاشتی    

خواهش............................................................

دیروز تو اینستاگرام نوشته بود شیر خشک صورتو تپل میکنه

فکر کنم مزاج شما خشکه 

چون خشکی باعث لاغری میشه 

سرچ کن غذاهایی که رطوبت داره مصرف کن

دیدی پیرمردها وقتی خیلی پیر میشن پوست استخوان میشن.    چون مزاجشون سرد و خشک میشه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.