2777
2789
عنوان

وای بچها دیوونه شدم

345 بازدید | 21 پست

سلام‌خوبین 

ما تو خونه قبلیمون که اولین خونمون بود بالاییمون خیلی اذیت میکرد 

۶ صبح پامیشد با سر و صدا تمیز میکرد 

بچهاش میدوید خودش جاق بود میکوبید راه میرفت خلاصه که مردیم و زنده شدیم منم استرسی ام از این صداها اذیت میشدم 

اولین خونمون بود ۶ ماهه پاشدیم و فسخ کردیم 

وقتی رفتیم کلیدو تحویل بدیم این زن و شوهر بالایی با صابخونه هماهنگیدن اومدن پایین 

زنه جای عذرخواهی حداقل انقد زبون درازی کزد و تیکه انداخت منم گفتم من ۶ ماهه حتی نیومدم دعوا بالا اهل دعوا نیستم 

خلاصه خیلی مودب بودم ولی الان که برگشتیم خونه از دیروز حرص میخورم میگم‌کاش سلیته بازی میکردم مثه خودش میگفتم بااین وزن میدوی دنبال بچهات جیغ میکشی ببریشون حموم صدا میاد یا صدای تختت 

همش خودخوری میکنم کاش میگفتممم 

شخصیت مودبی دارم ولی کاش حداقل یبار بی ادب میشدم واسه این عوضی 

خدایااااآاااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا بهترین کارو کردین . من یه متنی دیدم ک خیلی ب دلم نشست می‌گفت بحث کردن با افراد احمق نشانه ی حماقت شماست . شما نباید شآن خودتونو در حد هر کسی بیارید پایین 

ادب شما ستودنیست.. نیازی هم نبود بی ادبی کنی ..کافی بود حرفت رو خیلی مؤدبانه بزنی..اما بزنی! که اینطور خودخوری نکنی.. مثلاً خانوم ...فرهنگ آپارتمان نشینی حکم می‌کنه که یک سری مسائل رعایت بشه..۶صبح جارو برقی روشن کردن یا مدام دنبال بچه ها دویدن از فرهنگ به دوره..😉

منم به همین درد گرفتااااارم.با یه هنسایه بالایی ناآشنا با فرهنگ آپارتمان نشینی.1سال ونیم تحملشون کرد ...

انشالله عزیزم من خیلی استرسی ام هرصدایی بیاد مخصوصا تو خواب حمله پانیک‌میگیرم‌دست و پام‌میلرزه عرق سرد و و و و توی این ۶ ماه ینی فقط خرج روانشناس کردم ۶ ماه اول زندگی بعد دگ شوهرم دید دارم از بین میرم کلی ضرر داد ولی اومدیم طبقه اخر   فک کن یارو ۴ صب میرفت سرکار تو خونه ورزش میکرد ! اونوقت الان اومده میگه ما چیکار‌کردیم 😐

ادب شما ستودنیست.. نیازی هم نبود بی ادبی کنی ..کافی بود حرفت رو خیلی مؤدبانه بزنی..اما بزنی! که اینط ...

اره اینارو گفتم‌میدونی ناراحت اینم که چرا حرفای بد نزدم سرخوردش کنم !! ینی میگم همیشه که ادم نباید مودب باشه کاش میتونستم یبارم شده حرفی بزنم جلوی صابخونه و شوهرش یه خجالتی حداقل بکشه وگرنه حتی تو این ۶ ماه من یبار براش نامه نوشتم خیلی مودب توصیح دادم که پرستارم نیاز دارم ۸ میرسم خونه بخوابم ولی یه سریا دنیارو فقط برای خودشون میخوان قشنگم

تصورش کردم بااون وزنش در حال دوییدنه😐😲

😁😁😁نه خدایی نمیدوید میکوبید 

گرووومپ گروووومپ بعد فک کن ۷ صب 

وسواسم داشت انگار خونه ۷۵ متری رو ۵۰ بار تمیز میکرد 

سر خونه تکونی عید باورت نمیشه سه روز اتاقو تمیز کرد ۵ روز هالو بعد من‌به شوهرم میگم خب این تا هالو تمیز کنه اتاق کثیف شد که باز😁😁😁😁

اره اینارو گفتم‌میدونی ناراحت اینم که چرا حرفای بد نزدم سرخوردش کنم !! ینی میگم همیشه که ادم نباید م ...

زیبا بانو جانم ..اگر در مزرعه ای بودی و خری به تو لگد زد تو چه میکنی؟؟بهش لگد میزنی؟؟؟؟

قرار نیست شخصیت و منش ما بر اساس رفتار و منش دیگران تغییر کنه 😉 تو همانگونه که ادب ،تربیت،شخصیت و فرهنگت حکم می‌کنه رفتار کن⁦♥️⁩