2777
2789
عنوان

خدا ب من زیبایی نداده

567 بازدید | 28 پست

من چهرم متوسط 

ولی خدا بعضیارو خیلی خوشگل کرده شاخ اینستا نه دخترا دور ورم

شاید خدا ب من زیبایی نداد چون شاید جنبشو نداشتم

ولی من دخترم و عاشق زیبایی

ولی بازم خدا رو ناشکری نمیکنم

ولی فقط میدونم زیبایی حقم بود

فقط اینو میدونم بین دوستام زشترین منم

هگیش مادرم همین حرفو بهم میزنه

ولی خواهر میگ نه تو بندازه خودت قشنگی

ولی میدونم برای دلم میگ

ولی شاید تو این کار خدا حکمتی باش:)

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

هر کسی یه زیبایی در خودش داره خوشگلم مطمن باش 😍

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فقط اعتماد به نفس نداری تمام🤞🏻

اتفاقا اعتماد بنفس دارم .ولی حقیقت باید قبول کرد ولی باز خودمو دوست دارم

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

عزیزم هرکس به اندازه خودش زیبایی داره خواهرت راست میگه هرکسم میگه بد هستی رو بی اهمیت باش نسبت بهش اصلا ارزششو نداره بخاطر این چیزا ناراحت باشی مگه نمی بینی چقدر تو این اینستا و حتی خیلی بازیگرا چقدر عمل ها روی صورتشون پیاده میکنن اصلش واقعیته

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 
دلت زیبا باشه 

کاشکی زیبایی درونم رو صورتم بود🙃

اخلاق عالی دادم هنه میگن تو خانواده اخلاق سر زبوناس

ولی بیا قیافه🙃

از من که بد تر نیستی  ولی به اخلاق به زیبایی نیست منم خدا رو شکر می کنم و راضیم و زیبایی حقیقی ...

من تو ذاتم خیلی کار کردم ک بتونم ب زیلایی کامل برسونم

ولی ب قیافه نیاز هست

دوست عزیز هر کسی به نوعی زیبایی داره

هیچ وقت حسرت چیزایی که نداریو نخور

به جاش افتخار کن به چیزهایی که داری

سیرت ادم باید زیبا باشه

من ادم میشناسم بسیار زیبا اما دریغ از ذره ای انسانیت و شخصیت(البته همه اینطور نیستن)

Hiraad