2777
2789

۷ .۸ ملیون ب بالا

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلبر جانم ⁦❣️⁩🙄 خوبی 😃

سلام عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂خوبی؟؟؟؟

چیکار به دلبر من داری تو😜😜😜😜😜😜😜

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

اینجا یه تومن آرایش پایه س 

برو بالا نیمه گریم و تمام گریم تا ۲ تومن ۳ تومن  

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
سلام عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂خوبی؟؟؟؟ چیکار به دلبر من داری تو😜😜😜😜😜😜😜

یه لحظه اومد تاپیکاتو ببینم سرم گیج رفت😂😂😂چرا اینقد یقه جررر میدی براش 😃😃

فداتشم خوبم 💖

یه لحظه اومد تاپیکاتو ببینم سرم گیج رفت😂😂😂چرا اینقد یقه جررر میدی براش 😃😃 فداتشم خوبم 💖

😂😂😂😂حسودی نکن،من عاشقشم بخدا😂😂😂😂😂

خداروشکر خوبی،آقا ایمان چطوره؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
😂😂😂😂حسودی نکن،من عاشقشم بخدا😂😂😂😂😂 خداروشکر خوبی،آقا ایمان چطوره؟

عشقتون همیشه داغِ داغ😃

خوبه اقایی سلام داره 😁

ایییییش من گفتم آقایی 😤😤😐😁

عشقتون همیشه داغِ داغ😃 خوبه اقایی سلام داره 😁 ایییییش من گفتم آقایی 😤😤😐😁

ممنونم همچنین برای تو و آقا ایمان⁦❤️⁩

سرم گیج رفت،گفتی آقایی😂😂😂😂حتما باید عکس آقا ایمان رو ببینم😁😁😁😁⁦✌️⁩

ممنونم همچنین برای تو و آقا ایمان⁦❤️⁩ سرم گیج رفت،گفتی آقایی😂😂😂😂حتما باید عکس آقا ایمان رو ببین ...

خودمم چِندشم شد بخدا 🥴🤪 خنک تر از این کلمه دیگه نیست 😂😂😂😂

میخوای ببینیش؟