2777
2789

سلام بچه ها توروخدا راهنمایی کنید 

شیش ماه پیش با پسری در مجازی دوست شدم و فهمیدم ک همشهری هستیم البته من داخل شهرم و اون تو استان هست اصلیتشون روستاییه ولی در شهر بزرگ شده خیلی دوسش دارم اونم منو دوست داره خانوادش برای خاستگاری اومدند ولی خانوادم راضی به این ازدواج نیستند دلیلشونم اینه ک چون روستایی هستند ایا این دلیل واقعا منطقیه یک بار مادرش برای خواستگاری اومد خونمون گفتن نه سری بعد زنگ زدن و خانوادم راضی شدن برای خاستگاری مادرو پدرش به خونمون اومدن قبول کردند ولی فردای اون روز مادرش هرچقدر زنگ زد خونمون برنداشت

و به من گفتن ک نمیشه و ازشون خوشمون نیومد میشه یه راه حلی به من بدین خاهش میکنم حال من اصلا روبه راه نیس

من شیش ماهه ک در غذابم و مامان بابام خانواده ی پسرره رو به بازی گرفتن و اون پیش خونوادش کوچیک شد من باهاش بخاطر خانوادم تموم کردم ولی نتونستم دروریشو تحمل کنم و باز برگشتم بهش 

یکی اینکه خیلی به دلم نشسته انقد دوسش دارم و ازش خوشم اومده ک فکر میکنم دیگ بعد ازین کسی به اندازه ی این نتونه تو دلم جا باز کنه و دیگ نتونم با کسی ک مثل این جذاب و خوشگل باشم و میترسم از دسش بدم بچه ها بخاطر خوشگلی و اینا نیستا من واقعا دوسش دارم یه لخظه ام بدون اون نمیتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنید بخونم

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
پسره طفلی حال و روزش از من بدتره میگه ده سالم بگزره منتظر میمونم تا خانوادت راضی بشن خیلی منو میخاد ...

همین حال بدیاتونو ب خانوادت نشون بدین تا بفهمن چقد عاشق همین