ببین بنظرت اول خونه اجاره کنی بعد بری به دادگاه شرایط بد شوهرت رو بگی و بگی میخوام طلاق بگیرم ولی اصلا امکانش نیست تا جلسات دادگاه به نتیجه برسه باهاش تو یه خونه باشم بهت حکم میدن که وسایلتو از اون خونه ورداری ببری یه خونه دیگه تا تکلیفتون مشخص بشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بنظرت اول خونه اجاره کنی بعد بری به دادگاه شرایط بد شوهرت رو بگی و بگی میخوام طلاق بگیرم ولی اص ...
فکر نمیکنم عزیز دلم من خواهرشوهرم تقریبا یکساله درگیره طفلی، مرتبم هعی دادگاه احضار میشن و شوهرشم با اینکه معتاده زیاد نمیره تو جلسات دادگاه و خواهرش وکیل اون بجاش میره، با این حال نمیدونم چرا قاضی حکم رو به نفع خواهرشوهرم نمیده، انگاری اون هفته ها میگفت هم مهریمو میخام هم وسیله هامو هم ماشینم رو که خودم پولشو دادم از بنام شوهرمه، ولی قاضی گفته باید با همسرتون توافق کنید، نمیدونم چرا بعضی قاضی ها اینجورن بابا یه زن سختی کشیده کار کرده وسیله خریده شوهرش همش بخور بخواب بوده خواهرشوه م خرجش شوهرشم میداده، اخه یه زن تو این جامعه چرا یه پشت محکم نداره و همون اول به نفعش رای نمیدن چرا
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن