2777
2789

سلام 

از رفتارش خیلی رنج میکشم ، خیلی پررو و وقیحه 

هر چی دلش میخواد بهم میگه، مریضی صرع داره و بخاطر همین مریضیش نمیتونم جوابشو بدم که یه موقع حالش بد نشه 

خسته شدم دیگه 

لج بازی میکنه باهام ،یه چیزی هم اگه بهش بگی پدر شوهرمو مادرشوهرم طرفداریشو میکنن 

احساس میکنم سرم خیلی سوار شده 

همش تقصیر شوهرم شد ، اون اوایل اصلا باهاش حرف نمیزدم از بس که دعوا راه انداخت و میگفت این خیلی مغروره و خودشو میگیره و فلان ، شوهرم بهم گفت با هم دیگه خوب باشید و کلی با هام حرف زد ، منم یکم باهاش ملایم شدم ولی اصلا احترام سرش نمیشه همش حرفاش با توهینه ...

چیکار کنم ؟؟؟راهکاری دارید ؟؟؟؟

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

خب ک چی الان مثلا من مریضی لاعلاج دارم بیام هرچی ازدهنم دراومدب همه بگم؟جوابشوبده بزارتشنج کنه

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ک چی الان مثلا من مریضی لاعلاج دارم بیام هرچی ازدهنم دراومدب همه بگم؟جوابشوبده بزارتشنج کنه

والا تا یه موضوعی پیش میاد کل خانواده رو میریزه بهم 

اعصاب همه رو خورد میکنه 

مادر شوهرمم میاد با وقاحت تمام طرفداریشو میکنه 

واسه همین هی بهم میگن تو چیزی بهش نگو 

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

از زندگیت حذفش کن  

در مورد ش اصلا  فکر نکن انگار وجود نداره 

آرامش انسان از هر چیزی تو زندگی معمتره 

اگه این کارو نکنی تا بخودت بیای میبینی کلی بیماری روحی و جسمی پیدا کردی و اونا هیچ اهمیتی بهت نمیدن 

در هر شرایطی خودت رو بخاطرشون تحت فشار قرار نده 

به کسی بی احترامی نکن  و اجازه بی احترامی و دخالت رو هم نده 

ببین  شوهرت اگه بهترین مرد باشه نمیاد بهت بگه ممنون کع به خودت اسیب رسوندی از لحاظ روحی و جسمی بخاطر من و خانوادم

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
از زندگیت حذفش کن   در مورد ش اصلا  فکر نکن انگار وجود نداره  آرامش انسان از هر ...

درست میگی ولی چجوری حذفش کنم ؟؟؟

مجرده و ازدواج نکرده که مثلا بگم خونش نمیرم 

درست میگی ولی چجوری حذفش کنم ؟؟؟ مجرده و ازدواج نکرده که مثلا بگم خونش نمیرم 

از تو ذهنت حذفش کن طوری که انگار وجود خارجی نداره هیچ عکس العملی به رفتارهاش نشون نده 

وقتی هم خیلی  اذیتت کرد به دید یه فرد بیمار روحی نگاش کن که دست خودش نیست 

منم با همچین افراد ی تو زندگیم برخورد دارم 

در حد یه سلام ،تمام کاری بهش ندارم 

البته من خیلی وقت زمان برد و یه آسیب‌هایی دیدم تا به این  حرف برسم  

خودت رو دوست داشته باش 

بعد تاپیکهایی هستن تو سایت که خیلی خوبن 

مثل  تاپیک من خودم را دوست دارم 

تجربه ی رویایی ۲ 

تاپیکهای دختر گرانبها 

اینا رو مطالعه کنید تو زمینه های مختلف بهت راهکار میدن و مشاوره هم دارن

موفق و شاد باشی

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
از تو ذهنت حذفش کن طوری که انگار وجود خارجی نداره هیچ عکس العملی به رفتارهاش نشون نده  وقتی ...

ممنون عزیزم ♥

ممنون عزیزم ♥

🌺🍃