2777
2789

سلام دوستان من خواهرم ۷سال پیش شدهرش فوت کرد و یه بچه داشت شوهرش کشتن و بخاطراینکه قاتل اعدام کنن قیومی بچه رو دادن ب پدربزرگش .توی این ۷سال اصلا ب بچه سرنزدن .حالا بعد ۷سال خواهرم نامزد کرده و نامزدش هم بچشو قبول کرده ولی خونواده شوهرسابق خواهرم میگن که بچه رومیخوایم ببریم چون ازدواج کردی .بنظرتون میتونن ببرنش ؟ حال خواهرم خیلی بده توروخدااگ کسی اطلاعی داره کمک کنه مرسی 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

سلا

بله اگر پدر پدر بچه زنده باشه، می‌تونن

بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر یا جد پدری هست.

اگر هم خانم ازدواج کنه حضانت از مادر گرفته می‌شه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

آره راحت میتونن ببرن.مگر اینکه ثابت کنی که صلاحیت نگهداری فرزند رو خانواده پدریش ندارند.طبق قانون وکالت بجه به جد پدری میرسه‌دنبال پیدا کردن دلایلی جهت سلب صلاحیتشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو نمیدونم ولی اینو میدونم قیم اصلی بچه ها پدربزرگ اینا زنده باشه اونان 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
آره راحت میتونن ببرن.مگر اینکه ثابت کنی که صلاحیت نگهداری فرزند رو خانواده پدریش ندارند.طبق قانون وک ...

قانون وکالت چیه دیگه؟!

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
سلا بله اگر پدر پدر بچه زنده باشه، می‌تونن بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر یا جد پدری هست. اگر هم خان ...

هنوز عقدنکرده قبل عقد نمیتونه حضانت خودش بگیره ؟؟ اخه توی این ۷سال اصلا دیدن بچه هم نمیومدن 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

اگر بی لیاقتی مادر برا نگهداری از فرزند ثابت بشه میتونن بچه اش رو ازش بگیرن...به خواهرت بگو قبل از اینکه اونا کاری بکنن بگرده دنبال دلیل قانع کننده..مثلا پدربزرگ معتاد یا دست بزن داشته باشه

وکالت نخوندم ولی میدونم بعد هفت سال حضانت به پدر و خونواده پدری میرسه،خواهرت هم که میخواد ازدواج کنه احتمال اینکه بچه رو بهش ندن خیلی خیلی زیاده، مگه اینکه خونواده پدریش خیلی داغون باشن و صلاحیت سرپرستی رو نداشته باشن 

چی بگم والا