2777
2789
عنوان

دوستان کرمانشاهی، همشهریای گلم

82 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، کسی پیش دکتر بهزاد عزیزی عمل بینی  کرده؟؟ 

میخوام بدونم کارش چطوره؟ 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز من تاپیکت رو ذخیره کرده بودم که جواب سوالت رو از خواهرم بپرسم ، پیش اون عمل کرده

چون تخصص گوش و حلق و بینی داره  بیشتر از زیبایی به تنفس بیماراش اهمیت میده، طبیعی عمل میکنه و فانتزی و اینا نیست، ریسک کارش کمتر از کسایی مثل فرزاد رضایی و کریمیه قیمتش مناسبه

عمل بینی رو تنفس تاثیر میزاره حالا یکی بیشتر یکی کمتر، برای خواهرم هم تنفسش تاثیر گرفته مقداری، مثلا تو خواب نفس کشیدنش صدا داره، دماغش رو طبیعی در آورده که کسی ندونه نمی فهمه عمل کرده دماغش گوشتی بود

جاسمی مطبش کمی باهاش فاصله داره ، کار اونم بد نیست، اون یکم نیمه فانتزیه تقریبا

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
سلام دوست عزیز من تاپیکت رو ذخیره کرده بودم که جواب سوالت رو از خواهرم بپرسم ، پیش اون عمل کرده چون ...

خیلی لطف کردی عزیزم، چند وقته عمل کرده؟؟ 

یعنی زیاد کوچولو نمیکنه اگه خودمونم بگیم؟ 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
خیلی لطف کردی عزیزم، چند وقته عمل کرده؟؟  یعنی زیاد کوچولو نمیکنه اگه خودمونم بگیم؟

خواهش میکنم گلم

یکسال و نیمه که عمل کرده ، نه زیاد کوچیک نمیکنه

من دیر به دیر سایت میام

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم