2777
2789
عنوان

كسي ابروهاشو فيبروز كرده بياد سوال دارم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني پاك نميشه همينطور ميمونه ؟

گفتن تا یکسال همینطوره 

بعضی روزا حس میکنم پر رنگ تر هم شده

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
بگو کارش تو آریشگاهس هزینه ات چقد شد یعنی موادی که استفاده کرد بد بود یا ابروهات تابه تا بود

آره تو آرایشگاه هست نمی دونم تعرفه چقدره من 200 دادم چون دوست عمم بود کارش تو آرایشگاه هست توی خاک شناسی توی یه مجتمع فقط تتو و اینا کار میکنن ابرو هام تا به تا نبود فاصله داشتن و می خواستم پهن باشه چون نازک بود خودش 

❄ Only G♥D ❄
خب تو ك روزاي اول راضي بودي دوسش داشتي ميرفتي ترميم بعده يك ماه ميگن ترميم بري فيكس ميشه ميمونه چران ...

مشکلم اینکه نازک میشه من ابرو پهن دوست دارم صدبار هم برم نازک میشه 

❄ Only G♥D ❄
پوستم متعادل هست سایه سنم رو زیاد میکنه 

نميدونم قراره چطوري بشه ي سريا ميگن نازك ميشه خطوط كمرنگ ميشه ميره ي سريا ميگن خطوط پهن ميشه پخش ميشه يكسال ميمونه نميدونم دقيقا چطور ميشه الان دوهفتس خواب و خوراك ندارم ابروهام عالي برذ اينكارو كردم پشيمونم ميخوام هرچه زودتر بره