2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی (نهم به دهم )

1052 بازدید | 31 پست

کسی هست آزمون نمونه دولتی داده باشه ؟

اگه هست 

چه سالی ؟

برای چه رشته ای ؟

کلا چطور بود سخت بود ؟

کدوم مدرسه یا هنرستان ؟

ممنون می شم راهنماییم کنین ⁦◉‿◉⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا رشته تجربی شرط داره برا ازمون ی معدل خاص میخاد یا همه میتونن شرکت کنن

فر م هدایت تحصیلی دارن دیگه

علوم ریاضی باید خوب باشه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

تهران؟

مدارس خوب بالای۱۹میگیرن مثل باهنر دانشگاه ملی سابق

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
تو توضیحات نوشته بود معدل باید بالای ۱۷ باشه

میگن اگه معدلت بالای ۱۹ونیم باشه میتونی مدرسه نمونه دولتی اونم رشته تجربی قبول بشی

یکی از دلایل آرامش من اینه که؛ مهم نیست دیگران چه فکری راجع به من میکنند،دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردند  😉 خواهرهای گلم خواهش میکنم یه صلوات برای حاجت دلم بفرستید  ممنونتون میشم😢

دوستای من پارسال دادن 

خب خیلی تمرین خاصیم نکرده بودن ولی خب زیاد تست میزدن قبول شدن البته شرایط پارسالم یکم فرق داشت 

بستگی به شهرتونم داره که اولا سطح بچه های شهر و بعد ظرفیت مدارس یکیشون ریاضی بود یکیشون تجربی شهرم قم بود 

رتبشونم خیلی خوب نبود ولی قبول شدن

بله تهران  هنرستان انتخاب کردم

هنرستان ک همه قبولن

تجربی ریاضی سخته

من پارسال دادم رشته ریاضی قبول شدم مدرسه فاطمه الزهرا کرج

خیلی اسون بود اگه کتاب رو فول باشی خیلی عالی میدی ولی تیزهوشان باید فراتر از کتاب بلد باشی

سعی کن قبول بشی من دولتی بودم همیشه ولی الان که رفتم نمونه دولتی کلا اختلاف فرهنگ بچها یا امکانات مدرسه یا تدریس خوب معلما همرو دیدم

واقعا معلمای تاپی داره و تست باهات کار میکنن بچهاشم همه از خانواده های با فرهنگ و با سواد مدیر معاونم الویتشون بچها هستن و نمیزارن بچها تحت هیچ شرایطی اذیت بشن و به خواسته هاتون اهمیت میدن