2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم

279 بازدید | 17 پست

چرا مردا اینقدر بیشعورن اخه منظورم شوهر خودمه 

داشتم میگفتم من خیلی سختی کشیدم تا بچه دار شدیم ی فیلم گذاشته بود تلویزیون بچشو میخواس سقط کنه من کلی گریم گرفت با وجود داشتن بچه بعد ب شوهرم میگم کاش منم کورتاژ کرده بودن اژ اول این صحنه ها تا اخر عمر باهام نمیموند هنوز یا وجود بچه درگیرشم

میگه اره مامانت فلانت اونروز میگفت ببرش بیمارستان خصوصی میخواس منو تلکه کنه  میگم مامانم که گفت خودم خرجشو میدم میگه غلط کرد کی میداد  میگم عوضش دوباز دوباز من درد نمیکشیدم هم درد زایمان و سقط هم درد کورتاژ یهو داد میزنه و میگه من پول نداشتم مامانت فلان بیسار .... منم گفتم مردشور هرچی مرده ببرن عوضی اشغال خوبه گذشت اونروزا دارم حرف میزنم ن قراره پول بدی ن چیزی اینقدر عوضی بازی در میاری 

میشه برای حاجتم یدونه صلوات بفرستید🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه اه متنفرم از هرچی مرد 

چرا اجازه میدی به مادرت این حرفارو بزنه؟چرا از اول رو دادی بهش؟

چرا وقتی اولین بار این چرتوپرتارو گفت نریدی بهش 

اهمییت نده بهش بزار انقد بگه از حرص خفه شه خودش

خدا لعنتش کنه اه متنفرم از هرچی مرد  چرا اجازه میدی به مادرت این حرفارو بزنه؟چرا از اول رو داد ...

من خیلی جوابشو میدم ولی ادم بشو نیس .  باباش اونروز این حرفو کرد تو کلش که مادر زنت میخواس ببرتت بیمارستان خصوصی تلکه ات کنه .در صورتی که بابای من وضغش خوبه میگفت میدم حتی پولشم میداد .اینجام ک رفایم همون هزینه شد نیمه خصوصی بود چون دوباره کاری شد فقط من درد کشیدم 

خودتو ناراحت نکن بنده خدا هم دستش خالیه .حالا بعضی مواقع شوهر ادم رو فرم نیست از چیزی ناراحته تو محل کار تو اداره خلاصه این دلیل نمیشه بگی بیشعوره یادت باشه تحت هیچ شرایطی شوهرتو تو خانوادت خراب نکن حال درسته اینجا دردودل میکنی چون فضای مجازیه و لی جلو اشنا یا دوست یا پدر ومادرت هیچ وقت شوهرتو کوچک نکن البته این نظر منه.ان شا ا...به زودی زود مشکلاتت حل میشه.واست ارزوی خوشبختی دارم گلم.

من خیلی جوابشو میدم ولی ادم بشو نیس .  باباش اونروز این حرفو کرد تو کلش که مادر زنت میخواس ببرت ...

ببین فقط خرج کن به خودت برس،میبنیه تو اعصابت خورد میشه بیشتر میگ حرصت دربیاد

تو به ریشش بخند بچه پرو رو،خودش راه انداخته طلب کارم هست

حالا ک اون به پدرمادرت چرتوپرت میگ توام برین به خانوادش پس،ارزش احترام نداره 

خودتو ناراحت نکن بنده خدا هم دستش خالیه .حالا بعضی مواقع شوهر ادم رو فرم نیست از چیزی ناراحته تو محل ...

زورم میاد الان که دستش پره نمیگه اره گذشت اونروزا منم ک بلد نبودم یهو زرت میگه مامانت فلان .بیشعوره دیگه ۲۴ ساعته خونه بابای من میخوره و از بابام پول میگیره و وام و ماشین باز طلبکاره حالا مامان بابا خودش محلم بش نمیزارن