2777
2789
عنوان

چرا روزه آدمو چاق میکنه؟

1272 بازدید | 49 پست

به جای اینکه لاغر شم چاق ترشدم بعد هر چقدر هم مسواک میزنم بازم دهنم بو میده!

شما چه جوری لاغر میشید ؟ 

چی میخورید که دهنتون بو نده ! 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

چاق نمیکنع ک 

ولی درکل چون یهو غذاها هجوم میارن ب معده اینجورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد افطار کم بخور فقط افطار بخور شام نخور سحر هم در حد ناهار هرروزت بخور در حد انفجار نخور

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بخاطر اینکه مردم تا میتونن شامو سحریو غذای پر چربو... زیاد میخورن شب ک بعد شام در جا میخوابی سحریم غذای چربو چیلی بعدش بازم میخوابی خیلیا رمضان در طول روزم میخوابن کلا. بخاطر این چاق میشن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

واسه اینکه افطار و سحر کلی چیز میخوریم

اونایی که رعایت میکنن، لاغر میشن

بوی دهنم به مسواک زیاد ربطی نداره، یا دندن خراب دارید، یا خلط پشت حلق یا مشکلات گوارشی

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

تقریبا میشه گفت دهن همه بو میده روزه دارا..(البته از قدیم گفتن بوی بهشته)چون روزه گرفتن کار هرکسی نیس 

چون معده خالیه ربطی ب مسواک نداره ..ینی تاثیر خیلی کمی داره مسواک ..

بعدشم چون ب مدت طولانی گشنه میمونی سوخت و ساز بدنت پایین میاد

از اونطرفم یهو ی کالری زیاد وارد بدنت میشه نتیجه ش میشه چاقی 

وااااا🙁