2777
2789
عنوان

فقط لطفا داستان نگین بیایین ی لحظه

607 بازدید | 52 پست

سلام 

منو میشناسین 

ی زمانی نی نی سایت رو میخندوندم از مادرشوهرم راضی بودم از نامزدم 

اما ی شبه همه چی بهم ریخت. 

نمیدونم چی شد 

یادم  وسط نیاورون زار میزدم و منو ول کرد درست ی هفته موند ب عقد گفت ی مدت دوست داشتم الان ندارم 

گفت حوصلمو سر بردی 

رفتم پیش مامانش گفت با صراحت تمام پسر من خود مختاره یکسال هم هست تو جفتک میپرونی 

و میگه اعصاب نمیزاری براش 

اینا رو که مینویسن بعد ۶ ماهه که خودم ۵ کیلو لاغر شدم دوماه پیش روانپزشک بودم مادرم سکته کرده و پدرم شب تا صبح فکروخیال  خودمم هرشب گریه •••• خسته شدم ••• همه میگن جایگزین کن همه میگن بسه. اون لیاقت نداشته •••• اما من ی سوال دارم مردونه جوابمو بدین—————

*

*

میگن که چون سید دوطرفس بقولی طباطبایی تاوان نمیده نفرین من نمیگیره 

من نفرین نمیکنم اما یعنی خدا هم واسه سادات پارتی بازی میکنه. 

اخه 💔💔💔💔

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از حق الناس نمیگذره حالا چه سید چه...

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
والا بعد ۶ ماه ۵ کیلو همچینم زیاد نیستا😁

عزیزم ۶ ماه بعد این ماجرا مینویسم همون ماه اول ۵ کیلو کم کردم 

۴۰ شدم  الهی سر هیچکی نیاد اینجور لاغری

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

این چرت و پرت رو کی گفته که سید طباطبایی تاوان نمیده؟

قرآن رو خوندی ؟  قبول داری ؟

همون قرآن میگه همه ی آدما اگر به اندازه ی ذره ای خوبی یا بدی کنن جوابشو میگیرن.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

خدا ب دلت ارامش بده

حق ناس به سید بودن نیست

خدا حق تو میگیره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

این چه خزعبلاتیه؟ بنده مگه با بنده فرق داره برا خدا؟ 

وقتی بهت گفت دیگه نمیخوامت یه تاکسی جور میکردی میگفتی سریع تر، بعدم خودتو جمع و جور میکردی و جوری موفق میشدی چشش دراد. 

من نمیدونم چرا مکانیسم دفاعیاتون عکس عمل میکنه، بهجای اینکه چش و چال طرفو درارید خودزنی میکنید

نه چه ربطی داره

حتی ی اقایی از این مذهبیا گفت گف جوون بوده سیده نمیگیره ملا بود

خدا از حق الناس نمیگذره حالا چه سید چه...

کاش همینجور بشه

رفتار هرآدمی به خودش مربوطه نه اجدادش ....

🙏