2777
2789

شوهرم سره ارث و میراث باخانوادش دعواشد بعد اومد خونه بامن دعوا کرد منم چون میدونستم ناراحته چیزی نگفتم بعد اومد سرو صداکرد که زنگ بزن مامانم گریه کن بگو فلانی میخواد منو طلاق بده بخاطر رفتار شما.....منی که تاحالا یه بارم از مشکلاتم به کسی نگفته بودم مجبور شدم زنگ بزنم مادرشوهرم کلی گریه کنم....

احساس میکنم غرورم له شده ...خیلی حالم بده...واقعا ما هیچ مشکلی باهم نداشتیم ولی الان شوهرم لج کرده میگه طلاق میگیریم ..میخواد بااین کارش ترحم اونارو جلب کنه...نمیدونه داره اتیش میکشه به زندگیمون.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم تو اقوام از این موجودات متاسفانه🚶‍♀️

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
یعنی پول اینقد مهمه ؟

نمیدونم چرا اینجوری فک میکنه ...بخدا دست مون به دهن مون میرسه خداروشکر ...ولی چون پدرش ارث شو بین بقیه بچه هاش تقسیم کرده در گذشته و به اون چیزی نداده همش حسرت ارث باباش تو دلشه