2777
2789
عنوان

نمیدونم چی کار کنم

64 بازدید | 4 پست

سلااام

ما طبقه ی بالای پدرشوهرم میشینیم

پارسال خونه خریدیم الان دست مستاجره رهن ش ۷۰ تومنه

تحمل مادرشوهر و پدرشوهرم خیلی سخته گاهی باعث دعوای من و شوهرم میشن

هزار دفعه حرص م رو درآوردن

از طرفی خونه ای که خریدیم از مادرشوهرم دوره

و نیاز به حمایت ما دارن

یه کمی طلا خریدیم تو این یکسال با دوتا وام قرض الحسنه

بخوام بفروشم باید با ضرر بفروشم

باید وام و قرض م بکنیم تا ۷۰ تومن رو جور کنیم

به نظرتون تحملشون کنم یا هر طور شده پول رهن خونه رو جور کنم

اینم بگم خونه مون خالی شه اینطور نیست فوری بریم توش

باید وایسیم مادرشوهرم فکری به حال خودشون بکنن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نه فعلا طلا نفروش

خودمم زورم میاد طلا بفروشم

از طرفی ۲۰ تومنم باید از بابام قرض کنم

درکنارش قسط وامم باید بدیم

خودمم خونه دارم

یه حقوقه ایم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونید نزدیک تر خونه بخرید؟؟

پول طلا رو میتونی بدی از رهن کم کنی بقیه اجاره بگیرید یکی دوسال تا دوباره پول جور کنی بلندش کنی...

کلا ببین اگر شرایطش هست و میخواید برید جدا شو ..خودتو تو دردسر ننداز مخصوصا اگر مفتی خونه پدرشوهرت نشستی...این دخالت های کوچیک در برابر اینکه خونه مفتی نشستی مسئله مهمی نیست! چون کسی بخواد دخالت کنه از اونور دنیا هم میکنه... تو باید تو خونه و زندگیت مدیریت داشته باشی و نزاری حرفای خونت پیش اونا مطرح بشه...یا چیزایی که سرش دعواتون میشه رو حذف کن...چون بعضی دعوا ها با رفتن هم حل نمیشه 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
نمیتونید نزدیک تر خونه بخرید؟؟ پول طلا رو میتونی بدی از رهن کم کنی بقیه اجاره بگیرید یکی دوسال تا د ...

نه محله ای که هستیم خونه هاش خیلی گرونه اصلا نمیتونیم بخریم

پارسالم خیلی تلاش کردم نزدیک مادرشوهرم بخرم نتونستم

باور کن خارج از مدیریتن

حتی آشغالم دستم میبینن دخالت میکنن