2777
2789
هووو ب راحتییی من پرستار بخش جراحی زیبایی بودم ی چیای دیدممممم ...ولی اگ هممممه چی اوکی از آب دربیا ...

مثلا چیا  درست ازاب دربیاد

من از مرگ ومیرش میترسم

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هووو ب راحتییی من پرستار بخش جراحی زیبایی بودم ی چیای دیدممممم ...ولی اگ هممممه چی اوکی از آب دربیا ...

میشه ی کم ازتجربیاتت واسم بگی 

عمل لابیا پلاستی هم دیدی ک انجام بدن

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
میشه ی کم ازتجربیاتت واسم بگی  عمل لابیا پلاستی هم دیدی ک انجام بدن

اره داشتیم اونم. نسبتا راحت بود. زیاد دردسر نداشتن تا وقتی ک تو بخش بودن. بعدشم مراقبتای تو خونه داشت ک من خیلی اموزش ندادم و فک نمیکنمم سخت باشه

ولی ابدومینوپلاستی و لیپوماتیک سخت هس و واقعا مرررد میخاد 😑

اره داشتیم اونم. نسبتا راحت بود. زیاد دردسر نداشتن تا وقتی ک تو بخش بودن. بعدشم مراقبتای تو خونه داش ...

اونایی ک لابیا پلاستی انجام میدادن حس جنسیشون  ازبین نمیره

دکترا میگن ب کلیتوریس دست نمیزنن ولی  نمیشه اطمینان کرد

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
مثلا چیا  درست ازاب دربیاد من از مرگ ومیرش میترسم

ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و باعث سکته و مرگ شده. من با چشم دیدم چن موردو

و اینکه از نتیجه عمل راضی باشه ادم. بعضی دکترا نمیتونن خوش فرم درآرن حالا ب هر دلیلی

میگم اگ خطرش پیش نیاد و همونی ک بخای بشی ارزش داره

ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و ب ...

میشه س سوال بپرسم ازت مرتبط با کارتونه 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
ببین مهمترینش ندادن امبولی هس. برا بعضیا پیش اومد ک تکه ای از چربی وارد رگ هاشون شده و حرکت کرده و ب ...

اصلا کاردرستی نیست بنظرم ادم با جانش بازی کنه

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
اونایی ک لابیا پلاستی انجام میدادن حس جنسیشون  ازبین نمیره دکترا میگن ب کلیتوریس دست نمیزنن ول ...

دیگه لایه هایی از کلیتوریسو برش میزنن . منم شنیدم اثر نداره. ولی احساس میکنم کمی کم بشه از میل جنسی. ولی میگم ک احساسه! مطمعن نیسم و چون بعدش مریضا رو ندیدم از نتیجش خبر ندارم

ببخشید بنظرتون چجوری میشه اشتها رو کنترل کرد من اصلا هیچ تعادلی توی غداخوردن ندارم و ۲۰ کیلو اضاف وزن دارم اصلا اراده رژیم ندارم

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
ببخشید بنظرتون چجوری میشه اشتها رو کنترل کرد من اصلا هیچ تعادلی توی غداخوردن ندارم و ۲۰ کیلو اضاف وز ...

باید ارادت قوی کنی وقتی دلت اندام نرمال و سلامتی میخاد

دمنوش های بخور ک اشتهارو کم میکنه. ورزش زیاد کن. ک حداقل بسوزونی کالری ها رو

میوه و گیاه خواری کن