2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه پشت هم دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا خیلی زیرکه زیز ده روزخودشو کج میکرد یماهو نیم بود غلت زد قشنگ دمرمیشه فردا میره توی چهارماه ...

عزیزم خداحفظش کنه پسرمن ۶بهمن یه دنیا اومد؛میخواد دندون درد بیاره خیلی اذیت میشه نمیخوابه پسر اولم اصلا حسودی نمیکرد ولی جدیدا موقع خواب حسودی میکنه ک اونو بغل‌نکن اخه همش موقع خواب بغلم بودقبلا

شبی ۵سی سی بهش میدم؛پسرم قبل اینکه واکسن بزنه از ۱۲شب تا ۶‌.۷صبح میخوابید بعد واکسن اصلا نمیخوابه طو ...

پسرمن شبا خوب مبخابه تما کل روز فقط میخاد بغلش کنم.من قاطی کردم پنج سی سی چندتاقطره چون میشه

پسر اولی ازشدت دویت داشتن به دومی اسیب میزنه گاهی هم میزنه توی سرش الان یه ماه سده تاکی میخان به ماک ...

عزیزم درخواستتونو قبول کردم.

از شش ماهگی به بعد اوضاع آروم میشه عزیزم.

قوی باش.

سعی کن روحیه ی خودتو حفظ کنی و از کوره در نری.

فقط و فقط محبت جواب میده گلم.

کم کم به صدای سشوار عادت میکنه.

من اگه سشوار نبود اصلا هیچ کدوم نمیتونستن بخوابن.

حتی جاروبرقی هم میکشیدم خونه رو ولی اصلا بیدار نمیشدن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم درخواستتونو قبول کردم. از شش ماهگی به بعد اوضاع آروم میشه عزیزم. قوی باش. سعی کن روحیه ی خو ...

بخدا دارم دیوانه میشم.بچای من سید هستن دستم بشکنه امروز اپلی رو محکم زدم توکمرش بچه شوکه شد.ما روتبط خوبی داشتیم چون اصلا ازنوزادش اذیتم نمیکرد اما این سه ماه هکش عصبیم سرش داد میکشم کاهی ناخوداکاه میزنم دشت دستش زمانایی که داره بچه رو اذیت میکنه

بخدا دارم دیوانه میشم.بچای من سید هستن دستم بشکنه امروز اپلی رو محکم زدم توکمرش بچه شوکه شد.ما روتبط ...

واای عزیزم.

عصبی شدم از دستتون.

کارتون خیلی عواقب بدی داره.

درکتون میکنم که خسته هستین و تحت فشار.

ولی این روشش نیست گلم.

به خودت مسلط باش این روزها هم میگذره عزیزم.

من پسرمو میذارم تو گهواره.

دخترمو میذارم رو پام و تکونش میدم 

اون دخترمم رو تخت میخوابه.

دیگه اینجوری پشت در هم نمیان.

سشوار هم روشن میکنم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.