2777
2789
عنوان

کمردردبعدازترسیدن کتک خوردن دربارداری خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست

اولا اروم باش واستراحت کن اگر درد فقط درناحیه پهلوته و بقسمت  قفسه سینه ات  فشاری نمیاد .اول با استراحت  نیم ساعته اگر اروم شد ودرد کمتر شد  .  وراه نفست مشکلی نداره.فقط ضرب دیده پهلوت وبچه امنه وکیسه اب سالمه.ولی اگر کوچکترین علامتی دیدی حتما سریع زنگ بزن امبولانس اورژانس. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمودراورده هنوزرفتم دوروزپیش گفتم مامان یه خداکارای خودمونمیتونم انجام بدم چه برسه به کارای توبازش ...

وای وای خدااا اون الن باید بیاد کمک تو نه تپ کمک اون که مگه خودش چلاقع

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
به خدایه تیپ هایی میزنه من نمیزنم کفش پاشنه بلندمیپوشه به کاررسیدنی میگه پام دردمیکنه

ای خدااا انقدر دوس دارم بگیرم خفش کنممممم

ای خدااا انقدر دوس دارم بگیرم خفش کنممممم

بعضی موقع ارزوی مرگشومیکنم دوباره ازخودم بدم میادچراارزوی مرگ کسی میکنم امافقط خدامیدونه چه پدری ازمن دراورده من فقط 18سالمه سنی ندارم اماعصبی ام کرده

بعضی موقع ارزوی مرگشومیکنم دوباره ازخودم بدم میادچراارزوی مرگ کسی میکنم امافقط خدامیدونه چه پدری ازم ...

چند وقته ازدواج کردی ۱۸که سنی نیس عزیزم