2777
2789

کدومش بهتره و اگه میشه یکم راجع بهش توضیح بدید

گاز انتو نوکس

اسپاینال

اپیدورال

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از گاز استفاده کردم 

راضی بودم 

خیلی خوب بود 

یکم آروم میکرد 

ولی نه اونقدر که دیگه نتونی همکاری کنی 

فقط تحمل رو بیشتر  میکرد 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

من اسپاینال بودم خوب بود

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
میشه یکم توضیح بدی چجوریه؟

تاپنج سانت بایدبشی بعدش خودت میگی که برات بزنن آمپول هستش میزنن به کمردردی هم نداره اثرش هم تایکساعت هستش برازورزدن هم میتونی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
تاپنج سانت بایدبشی بعدش خودت میگی که برات بزنن آمپول هستش میزنن به کمردردی هم نداره اثرش هم تایکساعت ...

اهان ممنون

خیلی لطف کردی🌹🌹

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید شما تازگی زایمان کردید؟

من یکسال وچهارماه هستش که زایمان کردم

@بقچه_  

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تاپنج سانت بایدبشی بعدش خودت میگی که برات بزنن آمپول هستش میزنن به کمردردی هم نداره اثرش هم تایکساعت ...

اینی که شما میگی اپیدورال بوده عزیزم

من اسپاینال بودم بعد ۷ سانت امپول تزریق شد وبیشتر از یکساعت اثرداشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏