2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل جوجه کشی یه مشاور برین ببینین میتونین مادرباشین ؟یاصرفا از روی رسم و عادت بچع دارمیشین

همین الانشم بچتو ببر بده یکی که اعصاب داره نگه داره خودتم برو تحت درمان باش

خب باید به اعصابت مسلط بشی وقتی میری سمتش که بزنیش جلوی خودتو بگیر

حتما انجامش نده

صبر کن یکم

فکر کن یکم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

آرام باش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من مامانمو بخاطر اینکه بچه بودم زدم ، یا حتی همین الان بخاطر زدناش و حرفای زشت و بدش نمیبخشم ، ی هیچ عنپان 

بعدشم از نظر اسلام اگه وقتی بچتو زدی و جاش سرخ و مبود شد اون دنیا باید تقاص پس بدی 

کاش فقط زدن بود حرفای ازار دهندشون رو کجای دلمون بزاریم

وقتی دیدمت غرق نگاهت شدم ، وقتی خندیدی عاشقت شدم❤️ برای رسیدن به عشقم و خواسته هام دعا کنید🙏🏻

من اگه بچم خیلی اذیت کنه یا خودمو میزنم یا گریه میکنم 😑

ببین بزار یرچی یادت بدم ی بار که خیلیییی اذیتت کرد هر جورر شده خودتو کنترل کن اصلا خودتو بزن بعد ی کم ک جو اروم شد ی لذتییی بهت دست میده ک بچتو نزدی بعد این دعواش نمیکنی