2777
2789
عنوان

برای همسرم دعاکنید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 144 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا دکتر نمیاد  دیروز صبح که رفتیم خوب بود اکسیژنش ۹۸ ولی سرفه هاش از دیشب شروع شده 😭چطوری ب ...

اگه نصف شب دیدی حالش بده یواشکی زنگ بزن ۱۱۵ بیاد بگو مریض بدحال دارم میترسه بیمارستان نمیاد تنگی نفسم داره میان چک میکنن لازم باشه میبرن بیمارستان 

nil_کاربری دومم 😐

من نه دو روزه خوب شدم بعدشم تا چند روز بویایی نداشتم فقط همین  همسرم داغونه 😭😭😭

عزیزم ناراحت نباش بهش روحیه بده 

قربونت انقدر دق نخور به خدا خوب میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ب حق علی خوب 

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

نترسین عزیزم چیزی نیس انشاءالله زود خوب میشه بهش برس آب میوه ی طبیعی خود میوه سوپ بده بخوره. آزیترومایسین 500 روزی یدونه قرص جوشان ویتامین c روزی یدونه قرص زینک خارجی. ویتامین. D3  بده بهش مسکن تب بر اگه تب داره بده بهش اسطوخودوس وآویشن شیرازیواکالیکتوس بزار یه جوش بزنه باهم بعد بخورشو بده سرش کندر روزی یه قاشق بریز تولیوان آب جوش بزیز بزار روکتری تن تن هم بزن مثل دوغ شد بده بخوره تلخه ولی خیلی خوبه 

به خدا باور کن کرونا اگه ۵۰ درصد سخت باشه ۵۰ درصد بعدیش به خاطر ترس که حالت بد میشه که بدترش می کنه& ...

غذا که نمی تونه بخوره 

ولی مدام داره مایعات میخوره 

تو فلاکس عناب و ختمی دم کردم 

چهار تخم دم کردم 

با آب میوه طبیعی سیب و هویج و پرتقال میدم مدام 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

من خودم و نامزدم  و چند تا از عمه و دایی هامون جزء کادر درمانیم. حتما یه چیز میدونم میگم از طب سنتی استفاده نکن

با دمنوش ها کاری ندارم ولی از طب سنتی و داروهاشون استفاده نکنید.اگر درمان کروناتون همزمان با طب سنتی بوده ، فقط یه اتفاق بوده وگرنه به هیچ وجه تاثیر نداره و حتی خطر هم داره 

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
غذا که نمی تونه بخوره  ولی مدام داره مایعات میخوره  تو فلاکس عناب و ختمی دم کردم  ...

کرونا تو دستگاه گوارششه؟

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)