2777
2789

سلام 

من پسرم 16 ماهشه. شبا اصلا نمیخوابه دیوانه شدم یهو با جیغ. گریه بیدار میشه بردم دکتر گفت رفلاکسه. دارو داد خوبه بهتره. شیرخشک اپتامیل میخورد ک عوض کرد تروویتال ای ار بهش داد. اما بچم یبوست شده. دیشب تا صب همش پیچ و تاب خورد. دست و پاش یهو تکون میداد. مامانایی ک بچتون شیر خشک ای ار میخوره. بگید چ شیر خشکی بدم یبوست نشه؟ بخدا دیوانه شدم چکار کنم 

نمیدونم خواب ب چی میگن

**پسرم تمو‌م دنیامه**

الان یکم بهش با سورنگ گلیسیرین استفاده کن تا دسشویی بکنه و راحت بشه..و باید یکی یکی شیر هارو امتحان کنی تا ببینی کدومش بهش میفته و اینکه زیاد شیر نده دیگه باید غذا بخوره و توغذاش همیشه کره بنداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 20 ماهه نخوابیدم بچه م رفلاکس داره بخدا هیچکس باور نمیکنه میگم بچه م خوابش چجوریه  شیر خود ...

دقیقا منم ک میگم بچه نمیخوابه میگن بچس دیگه طبیعیه نمیدونم رو چ عقلی اینو میگن. وزنش خوبه 14 کیلو‌ء

**پسرم تمو‌م دنیامه**

عزیزم بچع هایی ک رفلاکس دارن غذاشون زود شروع میکنن چون غذا براشون بهتره.سعی کن وعده های شیرش رو کم کنی.

تو غذاهاش حتما کره بریز

الو خورشتی

الو وقیصی به عنوان تنقلات

غذاهاش خیلی سفت درست نکن .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دقیقا منم ک میگم بچه نمیخوابه میگن بچس دیگه طبیعیه نمیدونم رو چ عقلی اینو میگن. وزنش خوبه 14 کیلو‌ء

وزنش عالیه 

برای یبوست تو غذاش سبزیجات فراوان بریز 

حتما کره یا روغن زیتون بهش بده 

آب هم زیاد بده 

وزنش عالیه  برای یبوست تو غذاش سبزیجات فراوان بریز  حتما کره یا روغن زیتون بهش بده  ...

باورت میشه روزی ی قالب کره بهش میدم اما دستشوییش خیلی سفته

**پسرم تمو‌م دنیامه**
دکتر بردی؟خدایی نکرده روده هاش اشکال داره شاید؟؟ حیوونکی دچار بواسیر میشه هااا ببرش دکتر بنظرم

بردم اما چیزی نداد بهش 

**پسرم تمو‌م دنیامه**